Μητσοτάκης και Κράτσα καίνε τη Κέρκυρα.Η δράση της καταστροφής σε ολη τη Χώρα ..Γιατί βάζουν φωτιές ..Ρεζίλι εκκένωση..Πέταξαν στα πατώματα τους Τουρίστες (Video)

Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ο Μητσοτάκης η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και Περιφερειάρχης κ.Ρόδη Κράτσα εφαρμόζουν το πρόγραμμα της Νέας Τάξης για καταστροφή της Υπαίθρου της Κερκυρας και ολόκληρης της Χωρας. Παίζουν με τις Πολυεθνικές και τα συμφέροντα  εργολαβικών συμφερόντων και εταιρειών με πρόσχημα την ανάπτυξη Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας..

Με την εγκατάλειψη της Πυρόσβεσης με απαρχαιωμένα αεροσκάφη(Καναντερ 50 ετων) με μη επαρκή αριθμό για να καλύψουν την Ελλάδα καινε την Χώρα.. Καταστρέφουν τη Γη για να μπουν τέτοιες επενδύσεις και παράλληλα εφαρμόζουν στα πλαίσια της Παγκοσμιοποίησης τα παρανοικά σχέδια αυτης καταστρέφοντας οτι Εθνικό Πνευματικό και Υλικο υπάρχει..Με την πολιτική αυτη και με το ξεπούλημα του Δημοσίου και ειδικότερα με  τις φωτιές που ανάβουν καθε Ιούλιο και Αύγουστο χωρις να εχουν φροντίσει για πρόληψη καταστρέφουν τα Δαση και αναγκάζουν τους Έλληνες να εγκαταλείψουν την ύπαιθρο.

Λεφτά εχουν μονο για τα Μεσα που σας τρομοκρατούν για Ραφάλ για επιχορηγήσεις ημετέρων οχι για την πυρόσβεση…Δεν χρησιμοποιούν μεσα πρόληψης για τις φωτιές οπως Δορυφορικά συστήματα που βλέπεις τα πάντα και μπορείς να σβήσεις καθε εστία πριν επεκταθεί..Θερμικές κάμερες διόπτρες δεν εχει η Πυροσβεστική ουτε το σύστημα ΤΥΦΩΝ το ενέταξαν γιατι δεν θελουν να σβήνουν τις φωτιές αλλα να κάψουν  την Υπαιθρο. Δεν χρησιμοποιούν τις Δορυφορικές εφαρμογές που βλέπουν live καθε σπίθα που μπορεί να ξεπηδήσει σε κάθε σημείο ωστε να γίνεται άμεση επέμβαση. Δεν εξοπλίζει τη Χωρα με  τα απαιτούμενα σε αριθμό  πτητικά μεσα  σε καθε Νομό..

Η Νέα Τάξη δεν  θέλει τα Ἑλληνόπουλα να μεγαλώνουν καί νά παίζουν μέσα στή φύση, ἀλλά νά εἶναι κλεισμένα μέσα στά τσιμέντα να εγκαταλείψουν τα χωριά τους και να μπούνε στις πόλεις κλουβια που στήνουν οι Νεοταξίτες..Καινε την φυση για να εφαρμόσουν τις πόλεις 15 λεπτών με μια πλύση εγκεφάλου απο τα πληρωμένα και ελεγχόμενα Μεσα Εξαπάτησης  για δηθεν κλιματική αλλαγή για να μετατραπούν σε σφραγισμένους  σκλάβους που θα μπολιάζονται και θα τρώτε τεχνητό κρέας και αλλα μεταλλαγμένα προϊόντα  ωστε να τους ελέγχουν πλήρως..

Ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ.Β.Πλιώτας το 21 εξεδωσε οδηγία και εντολή μετα τις πολλές εστιες σε ολη τη Χωρα προς την Αστυνομική Διεύθυνση στον Διευθυντή της Ασφαλείας στον Διευθυντή Εγκλημάτων Εμπρησμού και προς τον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ Σοφουλάκη. Λέει λοιπον ο κ Πλιώτας οτι ο υπερβολικός μεγάλος αριθμός πυρκαγιών ασυνήθιστης εκτασης και έντασης που εκδηλώθηκαν με αποτέλεσμα να σημειωθούν ανυπολόγιστες ζημιές στο Φυσικό περιβάλλον και ιδίως στο Δασικο πλούτο της Χώρας  σε κτηρια εγκαταστάσεις καλλιέργειες σε Τουριστικές Υποδομές με κίνδυνο για τις ζωές συνανθρώπων μας καθως και ο συγχρονισμός της εκδήλωσης των πυρκαγιών δημιουργούν υπόνοιες για σκόπιμα οργανωμένη Εγκληματική δραστηριότητα ..

Ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου μίλησε για σκόπιμη εγκληματική Δραστηριότητα ..Ολοι αυτοί δρουν χρόνια τωρα και δεν το λεμε απλά  εμεις αλλα ενας ανώτατος λειτουργός της Δικαιοσύνης ..και ζήτησε στα πλαίσια της αυτεπάγγελτης προανάκρισης και ανεξάρτητα απο τις επιμέρους δικογραφίες σε συνεργασία με την Διεύθυνση Εγκλημάτων Εμπρησμού να συγκεντρωθούν ολα τα στοιχεία που παρέχουν ενδείξεις-αποδείξεις Οργανωμένου σχεδίου και ενιαίας δράσης εμπρηστών μελών Εγκληματικής Οργάνωσης.

Ο κ.Πλιωτας ειπε οτι υπάρχει μια ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ με Κεντρικο σχεδιασμό καίει την Ελλάδα

Ετσι και στην Κέρκυρα ξεπετάχθηκαν εξη διαφορετικές εστίες ξαφνικά απόγευμα στον Ορεινό ογκο του Παντοκράτωρα πριν 4 ημερες και ξεκίνησε το κάψιμο του νησιού..Με το σύστημα πάμε καί οπου βγει και το 112 να τρομοκρατούν  τους κατοίκους και τους επισκέπτες οι οποίοι ετρεχαν να γλυτώσουν απο μια φωτια που ηταν στον ορεινό ογκο .

Χωρις ανέμους σκόπιμα δεν κατάφεραν να την σταματήσουν αφου δεν εστειλαν τον απαιτούμενο αριθμό πτητικών μέσων ..Με απνοια άφησαν την Κέρκυρα απροστάτευτη και τη φωτιά να εξελίσσεται ενω γνώριζαν οτι θα  σηκωθεί αερας  ετσι ωστε  να αποτελειώσουν οσο πιο πολύ γίνεται την Ύπαιθρο της Κέρκυρας προκαλώντας ανυπολόγιστες ζημιές στο Φυσικό περιβάλλον και στον Τουρισμό του νησιου.

Εκκένωσαν περιοχές που η φωτιά δεν έφθασε ποτε και μετέφεραν τους Τουρίστες κουλουριασμένους σε ενα χωράφι γήπεδο του Αγιου Μάρκου  εξω απο την Παλια Νομαρχία στο Δημοτικό Θέατρο και στην αίθουσα του ΟΛΚΕ στο Λιμάνι.Η Περιφερειάρχης μιλώντας σε Τηλεοπτικό σταθμό ψευδώς ανέφερε οτι τους εβαλαν σε καταλύματα ..τους πέταξαν σε ανοικτό χωράφι γήπεδο  στα σκαλιά της πρώην Νομαρχίας και του Θεάτρου χωρις να τους δώσουν ενα στρώμα..

2.500 Τουρίστες μεταφέρθηκαν σαν πρόσφυγες Πολέμου με 42 βαθμους θερμοκρασία απο ενα αθλιο δαιδαλώδες Οδικο δικτιο απο το Νησάκι Μπαρμπάτι εως Υψο που μπλοκάρισε και φράκαρε για πολύ ωρα.

Αντι να τους πάρουν σε καταλύματα τους πέταξαν σε πατώματα και σκαλιά χωρις να τους δώσουν ενα στρώμα ενα σεντόνι..

Πολλοί διαμαρτυρήθηκαν οπως ομολόγησε η Περιφερειάρχης κ Κράτσα και θέλησαν να φύγουν..αλλοι θα εχουν να λενε ολα αυτα που πέρασαν και η δυσφήμιση για το νησι δεν εχει τελος.

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων δεν ειχε σχέδιο να τους βοηθήσει Η πρόληψη ηταν μηδενική. Το Κράτος χωρις σχεδιο για τέτοιες έκτακτες περιπτώσεις..Οι υποδομές  ανεπαρκείς για να τους εξυπηρετήσουν και να τους κοιμίσουν..Τους είδαμε να κοιμούνται στα πλακάκια στα δάπεδα και  σε καρέκλες..

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη εχει την  εύκολη λύση των μηνυμάτων του 112 και της λογικής Πάμε και οπου  βγει  για να καλύψει τις ανεπάρκειές της. Από καθαρή τύχη δεν προκλήθηκε κάποιο ατύχημα μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση. Αν υπήρχε αέρας και η φωτιά κατέβαινε στο δρόμο απο Νησάκι εως Δασιά που ειχαν εγκλωβιστεί οι Τουρίστες θα είχαμε ζωντανό ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ…

Είδαμε την  Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Ρόδη Κράτσα  να διασκεδάζει στο Καβαλούρι σε πανήγυρι την ωρα που η Κέρκυρα καιγόταν και στο τελος να πηγαίνει  με  σανδάλια και ενδυμασία για παρτυ στον Ορεινό Ογκο του Παντοκράτωρα μαζι με συνυποψήφιους της..!! Μαζι της βλέπεται στη Φωτό την Υποψήφια της Μαριλένα Μάστορα επίσης με σανδάλια και κόκκινο φόρεμα λες και πήγε σε δεξίωση..

ΔΕΙΤΕ την αποκαλυπτική εκπομπή απο το amazonios TV και τον Δημοσιογράφο μας Χρόνη Προσαλέντη.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ποιός επωφελείται απο τις Φωτιές …Video με τον Γρηγόρη Σερέτη..

Ηξεραν οτι θα εχει αύξηση ανεμου και δεν την τέλειωσαν χθες…Καινε την Κέρκυρα Κράτσα Μητσοτάκης ΝΔ..(Video)

“TYFONA-TYPHOON”: Ένα ελληνικής κατασκευής σύστημα πυρόσβεσης που δεν τον ενέταξαν επιχειρησιακά (video)

 

 

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button