Μελέτη στο Lancet 325 αυτοψιών μετά τον εμβολιασμό κατά του Covid διαπίστωσε ότι το 74% των θανάτων προκλήθηκαν από το εμβόλιο αλλά η μελέτη αφαιρέθηκε μέσα σε 24 ώρες.

Lancet Study on Covid Vaccine Autopsies Finds 74% Were Caused by Vaccine – Study is Removed Within 24 Hours

Μια ανασκόπηση Lancet 325 αυτοψιών μετά τον εμβολιασμό κατά του Covid διαπίστωσε ότι το 74% των θανάτων προκλήθηκαν από το εμβόλιο – αλλά η μελέτη αφαιρέθηκε μέσα σε 24 ώρες.

Η εργασία, μια προεκτύπωση που περίμενε κριτική από ομοτίμους, γράφτηκε από τον κορυφαίο καρδιολόγο Dr. Peter McCullough, τον επιδημιολόγο του Yale Dr. Harvey Risch και τους συναδέλφους τους στην Wellness Company και δημοσιεύτηκε διαδικτυακά την Τετάρτη στον προεκτυπωμένο ιστότοπο του το έγκριτο ιατρικό περιοδικό.

Ωστόσο, λιγότερο από 24 ώρες αργότερα, η μελέτη αφαιρέθηκε και εμφανίστηκε ένα σημείωμα που έλεγε: «Αυτή η προεκτύπωση αφαιρέθηκε από την Preprints with the Lancet επειδή τα συμπεράσματα της μελέτης δεν υποστηρίζονται από τη μεθοδολογία της μελέτης»

Η αρχική περίληψη της μελέτης βρίσκεται στο Αρχείο Διαδικτύου .

Ιστορικό: Η ταχεία ανάπτυξη και η ευρεία ανάπτυξη των εμβολίων για τον COVID-19, σε συνδυασμό με μεγάλο αριθμό αναφορών ανεπιθύμητων ενεργειών, έχουν οδηγήσει σε ανησυχίες σχετικά με πιθανούς μηχανισμούς τραυματισμού, συμπεριλαμβανομένης της διανομής συστημικών νανοσωματιδίων λιπιδίων (LNP) και mRNA, βλάβης ιστού που σχετίζεται με πρωτεΐνες. , θρομβογένεση, δυσλειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και καρκινογένεση. Ο στόχος αυτής της συστηματικής ανασκόπησης είναι να διερευνήσει πιθανές αιτιώδεις σχέσεις μεταξύ της χορήγησης του εμβολίου COVID-19 και του θανάτου χρησιμοποιώντας αυτοψίες και μεταθανάτιες αναλύσεις.

Μέθοδοι: Αναζητήσαμε όλες τις δημοσιευμένες αναφορές νεκροψίας και νεκροτομής σχετικά με τον εμβολιασμό κατά του COVID-19 έως τις 18 Μαΐου 2023. Αρχικά εντοπίσαμε 678 μελέτες και, μετά τον έλεγχο για τα κριτήρια ένταξής μας, συμπεριλάβαμε 44 εργασίες που περιείχαν 325 περιπτώσεις νεκροψίας και μία περίπτωση νεκροψίας . Τρεις γιατροί εξέτασαν ανεξάρτητα όλους τους θανάτους και προσδιόρισαν εάν ο εμβολιασμός κατά του COVID-19 ήταν η άμεση αιτία ή συνέβαλε σημαντικά στον θάνατο.

Ευρήματα: Το πιο εμπλεκόμενο σύστημα οργάνων στον θάνατο που σχετίζεται με το εμβόλιο COVID-19 ήταν το καρδιαγγειακό σύστημα (53%), ακολουθούμενο από το αιματολογικό σύστημα (17%), το αναπνευστικό σύστημα (8%) και τα πολλαπλά όργανα (7%). Τρία ή περισσότερα συστήματα οργάνων επηρεάστηκαν σε 21 περιπτώσεις. Ο μέσος χρόνος από τον εμβολιασμό μέχρι το θάνατο ήταν 14,3 ημέρες. Οι περισσότεροι θάνατοι σημειώθηκαν μέσα σε μια εβδομάδα από την τελευταία χορήγηση του εμβολίου. Συνολικά 240 θάνατοι (73,9%) κρίθηκαν ανεξάρτητα ως άμεσα οφειλόμενοι ή συνεισφέρθηκαν σημαντικά από τον εμβολιασμό κατά του COVID-19.

Ερμηνεία: Η συνέπεια που παρατηρείται μεταξύ των περιπτώσεων σε αυτήν την ανασκόπηση με γνωστές ανεπιθύμητες ενέργειες του εμβολίου COVID-19, τους μηχανισμούς τους και τον σχετικό υπερβολικό θάνατο, σε συνδυασμό με την επιβεβαίωση της νεκροψίας και την απόφαση θανάτου υπό την καθοδήγηση του γιατρού, υποδηλώνει ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αιτιώδους συνάφειας μεταξύ του COVID-19 19 εμβόλια και θάνατος στις περισσότερες περιπτώσεις. Απαιτείται περαιτέρω επείγουσα έρευνα για τον σκοπό της διευκρίνισης των ευρημάτων μας.

Η πλήρης μελέτη δεν φαίνεται να έχει αποθηκευτεί στο Αρχείο Διαδικτύου, αλλά μπορεί να διαβαστεί εδώ .

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button