Για μια ωρα τα ξημερώματα άνοιξαν μηχανή αεροπλάνου στη Κέρκυρα οι Fraport Κατακτητές..Ξύπνησαν και πεθαμένους!!(Video)

Για ΑΠΟΙΚΙΑ εχουν τη Κέρκυρα οι Φραπο-κατακτητές του Αεροδρομίου Ιωάννης Καποδίστριας και εκαναν επισκευή απο τις 01.00 τα ξημερώματα εως τις 02.00 ανοίγοντας τερμα σε λειτουργεία μηχανή αεροσκάφους …Ξύπνησαν ολόκληρες περιοχές απο τη Γαρίτσα Πόλη Κουλίνα Αλεπού Βρυώνη Βυρό ..Μεχρι και οι Νεκροί σηκώθηκαν απο τα Νεκροταφεία!!!!

Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΦΡΑΠΟΡΤ  έδωσε αδεια για να μπει ο κινητήρας του ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ της Ryanair σε λειτουργία απο τις 01.00 τα ξημερώματα εως τις 02.00 ετσι ωστε να συνειδητοποιήσει και  ο τελευταίος πολίτης οτι στη Κέρκυρα κάνουν οτι τους γουστάρει..

Κατα αλλα τους ενοχλεί η Μουσική στη Παλια Πόλη..ΣΟΥΖΑ η Δήμαρχος Κέρκυρας κ.Υδραίου  και η Περιφερειάρχης κ.Κράτσα απέναντι στην ΚΟΜΑΝΤΑΤΟΥΡ….Η Αστυνομία του Σκολαρίκη  ουτε ΒΗΜΑ!!! Μονο για τη Μουσική περιπολεί και για να πάρει αυτόφωρο τους επαγγελματίες..Αυτος ο εκκωφαντικός θόρυβος για μια ωρα δεν ενόχλησε την Αστυνομία σε αυτήν τη  Γερμανική Υποχρεωτική δοκιμασία στον Κερκυραίο και τους επισκέπτες του νησιού. Είναι το πως αντιλαμβάνονται την παρανομία οι Υπεύθυνοι της Πολιτικής και Αστυνομικής Εξουσίας..

Καταγραφή Video απο Αν.Τράκα

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button