Ακόμη ενα σκάνδαλο με τον Αδ.Γεωργιάδη..Εβαλε Φρένο στην Εισαγωγή Κεφαλαίων  και Ανάπτυξη..Εσβησαν στο ΓΕΜΗ συνεταιρισμό!! (Video)

Ακούστε τι αναφέρει γι αυτο η επιχειρηματίας Βίκυ Χαραλάμπους

Ενα ακόμη σκάνδαλο απο τον πρώην  Υπουργό Ανάπτυξης & Τηλεπωλητή  τον Άδωνι Γεωργιάδη…Ο Τύπος εβαλε ΦΡΕΝΟ στην Εισαγωγή Κεφαλαίων  στην Ανάπτυξη και στις Επενδύσεις που έχουν δρομολογηθεί για την Ελλάδα

Το θέμα εξελίσσεται και πολλοί αναρωτιούνται  πως ένα “Μητρώο” και συγκεκριμένα το «Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.)», το οποίο δεν είναι άλλο από μια ηλεκτρονική πλατφόρμα καταχωρήσεων στοιχείων, α) Πρώτο, μπορεί να Εμποδίζει τη Δημοσίευση σε αυτό, των Περιουσιακών Στοιχείων και Οικονομικών Αποτελεσμάτων έτους μιας Νομικής Οντότητας και β) Δεύτερο, το πως μπορεί να Εξαφανίζει, όταν το αποφασίσει, μια Νομική οντότητα, κατά τη λειτουργία της, με απλή ανάκληση δημοσίευσης της σύστασής αυτής!

Αυτές οι πράξεις και άλλες συνοδευτικές σε αυτές, παρεμπόδισαν με ύπουλο τρόπο, την εισαγωγή στην Ελλάδα μεγάλης επένδυσης και απέτρεψαν από του να εκτελεστούν πολλά σημαντικά έργα για τη Ελλάδα στέρησαν στη δυνατότητα να δημιουργηθούν πολλές θέσεις εργασίας και να δημιουργηθούν πολλαπλά οφέλη για τη Χώρα γενικότερα..

Τέτοιες Πράξεις βεβαίως προσκρούουν σε σειρά νόμων, αλλά πάνω από όλα προσκρούουν στο Σύνταγμα, στο Ενωσιακό Δίκαιο, στις Συμβάσεις που έχουν υπογράψει όλα τα Μέλη, σε σχέση με τα Ανθρώπινα Δικαιώματα του Ο.Η.Ε. και άλλα.

Για το θέμα μιλησε ο Δημοσιογράφος μας Χρόνης Προσαλέντης  με την κ.Βικυ Χαραλάμπους του Συνεταιρισμού και Επιχειρηματία που εσβησε πατώντας το κουμπί κατ εντολή Γεωργιάδη το ΓΕΜΗ …

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button