Αναστάσιμο μήνυμα του Δικηγόρου Νίκου Αντωνιάδη για την Ανάσταση της Ελλάδας..

Μετά την Ανάσταση του Κυρίου έρχεται η Ανάσταση της Δικαιοσύνης και στο τέλος θα έρθει η Ανάσταση της Ελλάδας»
Απευθύνομαι στους χιλιάδες ανθρώπους που με παρακολουθούν από την αρχή της νομικής δράσης μου κατά της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του ελληνικού έθνους και στους πολύ περισσότερους που προστέθηκαν στους αρχικούς στο πέρασμα των τριάντα έξι αυτών μηνών. Σε δέκα μέρες άλλωστε είναι η επέτειος της πρώτης νομικής μου ενέργειας στην τιτάνια αυτή μάχη. 26 Απριλίου 2020 έγραφε το ημερολόγιο όταν κατήγγειλα επισήμως το όργιο των εγκαινίων του νέου σιντριβανιού στην Ομόνοια από τον Κώστα Μπακογιάννη, δήμαρχο Αθηναίων και ανιψιό του αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης, Κυριάκου Μητσοτάκη.
Ξέρω ότι έχετε κουραστεί αυτά τα τρία χρόνια και ανυπομονείτε για τη λύτρωση. Το παρατηρώ σε κάποια σχόλια, όχι πολλά πια είναι η αλήθεια. Τα περισσότερα είναι σχόλια από ανθρώπους που εκ φύσεως περιμένουν πάντα τις λύσεις από τους άλλους και είναι συνήθως και οι πιο απαιτητικοί. Κάποιοι είναι εκ φύσεως πάλι απαισιόδοξοι και έχουν την συνήθεια να μοιράζονται την κακομοιριά τους με τον κόσμο. Κάποιοι άλλοι ζητάνε δραστικές λύσεις, κρεμάλες και τα συναφή. Αυτοί συνήθως κάνουν τους τρομοκράτες στους λογαριασμούς των άλλων ενώ στους δικούς τους δημοσιεύουν φωτογραφίες από αγρούς και λιβάδια με προβατάκια και άντε και κανένα Χριστός Ανέστη.
Όλοι όμως έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό. Ελάχιστα ως καθόλου παρακολουθούν τη δράση μου. Πετάνε απλώς ένα «μπήκε τρία χρόνια κανείς φυλακή;» και πάνε για play station.
Φυσικά υπάρχουν και τα κομματόσκυλα. Kαι κάποιοι, ελάχιστοι πια, εκπρόσωποι της εδώ πλευράς. Αυτούς τους βγάζω εκτός. Είναι μικροί άνθρωποι, επαγγελματίες απαισιόδοξοι με τις δράσεις των ανθρώπων που πάνε μπροστά, γιατί αυτός είναι και ο μοναδικός τρόπος να μην εξαφανιστούν εντελώς οι ίδιοι. Τους είδατε στην πορεία αυτών των μηνών και πώς καθάρισα το πεδίο από αυτούς. Στην πραγματικότητα αυτό που έκανα ήταν να τους αφήνω να σκάβουν το λάκκο για μένα και όταν ερχόταν η κατάλληλη στιγμή το μόνο που είχα να κάνω ήταν να σπρώξω τους ίδιους μέσα.
Όπως και να έχει, η κούραση είναι δεδομένη. Ανυπομονείτε. Έχετε όμως καταλάβει πια ότι αυτό το έγκλημα μόνο νομικά μπορούσε να αντιμετωπιστεί. Και μάλιστα μόνο με τον έναν και μοναδικό βασιλιά των δικαίων.
Το ποινικό.
Τη μάχη αυτή, την τιτάνια αυτή νομική μάχη, έπρεπε να τη δώσω στην Ελληνική Δικαιοσύνη. Όλοι γνωρίζετε, πολύ περισσότερο όσοι είχατε την ατυχία να εμπλακείτε σε δικαστικές αντιδικίες, τι σημαίνει Ελληνική Δικαιοσύνη και πόσα χρόνια χρειάζονται για να ολοκληρωθεί μία ποινική διαδικασία, και εννοείται με αμφίβολο πάντα αποτέλεσμα. Στις πιο σοβαρές αντιδικίες το αποτέλεσμα είναι αρνητικό, πολλές φορές τα παρατήσατε στη μέση.
Και όλα αυτά ενώ δεν νομίζω ότι όλοι εσείς είχατε να αντιμετωπίσετε ολόκληρο κυριολεκτικά το πανίσχυρο σύστημα στις αντιδικίες αυτές. Δεν σας πολέμησε το παρακράτος, δεν σας σταύρωναν τα κανάλια επί μήνες, δεν σας άνοιξαν τους τραπεζικούς λογαριασμούς ούτε ήρθαν οι φορολογικοί μηχανισμοί με εισαγγελείς στα σπίτια σας. Δεν έστησαν σκευωρίες εναντίον σας πανίσχυρες ομάδες εισαγγελέων ούτε σας συνέλαβαν νύχτα λίγο μακριά από τα σπίτια σας. Δεν σας στοχοποίησαν εισαγγελείς του Αρείου Πάγου, κυβερνητικοί εκπρόσωποι και υπουργοί, δεν σας πολέμησαν λυσσαλέα και αυτοί που ήταν υποτίθεται στο ίδιο στρατόπεδο με σας.
Και κυρίως δεν πολεμούσατε δικαστικά το μεγαλύτερο έγκλημα στην ιστορία της Ελλάδας και την πιο φριχτή, την πιο αδίστακτη και την πιο ισχυρή, με παγκόσμια κάλυψη, εγκληματική οργάνωση που έδρασε ποτέ στη χώρα, και δεν αντιμετωπίζατε όλους αυτούς σε δεκάδες δικαστικά μέτωπα ταυτόχρονα.
Κι όμως. Στάθηκα όρθιος απέναντι σε όλο αυτόν τον πρωτοφανή πόλεμο που δέχθηκα, έκανα γνωστά τα εγκλήματα της οργάνωσης του πιο αδίστακτου πρωθυπουργού στην ιστορία του έθνους, βοήθησα αμέτρητους ανθρώπους να σωθούν από τα δημόσια νοσοκομεία, τα οποία μετέτρεψε σε κολαστήρια η εγκληματική οργάνωση, και άλλους πολύ περισσότερους εμμέσως μέσω της γνώσης που τους προσέφερα, και κατάφερα να δημιουργήσω ένα τεράστιο υπερκομματικό κοινό, μία τεράστια οικογένεια, γύρω από μία πρωτοφανή νομική δράση με μόνο επίκεντρο τον Άνθρωπο.
Και δεν στάθηκα απλώς όρθιος. Μέσα από τις συνεχείς νομικές νίκες, πέραν της σωτηρίας ανθρώπινων ζωών, από το ξεκαθάρισμα του πεδίου των νεκροτομών που άρχισε με τη μεγαλειώδη νίκη στο Συμβούλιο Εφετών Πατρών για τη νεκροτομή στον Νικόλα Λυμπερόπουλου, που άνοιξε το δρόμο για άλλες τριάντα και την Αλήθεια που βγήκε στο φως μέσα από αυτές, μέχρι τις κατά ριπάς αρχειοθετήσεις της μίας μετά την άλλη των εισαγγελικών σκευωριών εναντίον μου, την πρώτη αυτεπάγγελτη πανελλαδική μάλιστα εισαγγελική έρευνα, από την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών, για το πρωτόκολλο του θανάτου, και πολύ σύντομα και τυπικά πλέον την πρώτη σε παγκόσμιο επίπεδο ποινική δίωξη και το πρώτο εδώλιο για την απάτη του κορωνοϊού, έφτασα τη μάχη εκεί που στόχευα από την πρώτη στιγμή:
Στο τέλος της. Με την οργάνωση να χάνει σταδιακά το κύριο στήριγμά της, την ομάδα των επίορκων στους κόλπους της ποινικής Δικαιοσύνης, η οποία δέχθηκε τα τελευταία καίρια πλήγματα από τις αρχειοθετήσεις των σκευωριών με κορυφαία και πλέον δραματική για την οργάνωση αρχειοθέτηση των “κακουργημάτων” του ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ, και τις εγκρίσεις των αρχειοθετήσεων αυτών σε χρόνο ρεκόρ από την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών.
Ώστε τώρα, η αντεπίθεσή μου θα είναι τρομακτική. Δεν έχουν αντιστάσεις πια. Μετά και τη δημοσιοποίηση των ασύλληπτων “αιτιολογιών” στην κάλυψη που παρείχαν οι τελευταίοι επίορκοι στην κεφαλή της ομάδας των επίορκων και στο πρωτόκολλο του θανάτου, οι αντιστάσεις αυτές στους υπόλοιπους εισαγγελείς στα άλλα αμέτρητα μέτωπα στα πρωτόκολλα της απάτης και του θανάτου, έχουν εκμηδενιστεί.
Γι αυτό, ΕΧΕΤΕ ΠΙΣΤΗ, στο επόμενο διάστημα μέχρι τις εκλογές και τη Δίκη του Αιώνα στις 7 Ιουνίου, θα γίνουν τρομερά πράγματα.
Και μη ξεχνάτε όσοι με παρακολουθείτε από κοντά:
ΤΩΡΑ θα κάνω τη μεγάλη κίνηση και για το πρωτόκολλο του μαζικού εμβολιασμού και της μείωσης πληθυσμού. Η αρχή είχε γίνει με την αναφορά-κόλαφο των επιστημόνων της 5ης Αυγούστου 2021. Ήδη από τότε τα είχαν προβλέψει όλα.
Οι τελικές κινήσεις θα έχουν τη μορφή Αρμαγεδδώνα.
Μετά την Ανάσταση του Κυρίου έρχεται η Ανάσταση της Δικαιοσύνης και στο τέλος θα έρθει η Ανάσταση της Ελλάδας…
Πάμε για το ΤΕΛΟΣ !

Δείτε περισσότερα

Related Articles

2 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button