Μαθε πως σε υποδούλωσαν μέσα στη Χώρα σου..Ποιος είναι ο εχθρός σου (Video)

Σε αυτο το Video μαθαίνεις Ελληνα πως σκέφτεται ο Εχθρός σου που ηδη βρίσκεται στη Χώρα σου και πως λειτουργεί για να σε σκλαβώσει.

Χρόνια  τωρα εφαρμόζει την υποδούλωση σου ως Δούρειος Ίππος. Αυτοι που σε Κυβερνούν μιλούν Ελληνικά αλλα Έλληνες δεν είναι..

Το σχέδιο υποδούλωσης σε ενα video..Μαθε πως και τι θα έπρεπε να ειχες κανει για να ελευθερωθείς. Μην βοηθάς την Προδοσία με την ανοχή σου γιατι γίνεσαι το γρανάζι τους και θα σε αποτελειώσουν..

https://www.tiktok.com/@epanellinismos3/video/7218507588508405018?is_from_webapp=1&sender_device=pc

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

2 Comments

  1. ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ.!!!

    Ο Δημήτρης Καζάκης, Πρόεδρος του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου, αναλύει τις αρχές της ΑΑΔΕ και του Υπερταμείου. Δύο υπερσυνταγματικές οντότητες που ανάλογές τους δεν υπάρχουν πουθενά στον κόσμο και ούτε υπήρξαν ποτέ, παρά μόνο στο Ελεύθυερο Κράτος του Κονγκό τον 19ο αιώνα.
    Δείτε αναλυτικά πώς η ύπαρξη αυτών των δύο αρχών συνθλίβει τους Έλληνες και τεμαχίζει τη χώρα και πώς η τελική κατάληξη θα είναι η εξαφάνιση της Ελλάδας.

    https://www.youtube.com/watch?v=LwFlPO3VMJ0

  2. Αυτοί είναι οι λόγοι που καθιστούν την ΑΑΔΕ εγκληματική οργάνωση, δρούσα σε βάρος των συμφερόντων της Ελλάδας

    https://amazonios.net/%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%bf%ce%af-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%bf%ce%b9-%ce%bb%cf%8c%ce%b3%ce%bf%ce%b9-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%ba%ce%b1%ce%b8%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%8d%ce%bd-%cf%84%ce%b7%ce%bd/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button