Δεν μπορεί για ένα «κολοτρένο» να πέσει ο Μητσοτάκης (HXHTIKO) σε συζήτηση Ψαριανού Πορτοσάλτε και Μουτζαχεντίν του Κούλη!!!

Ψαριανός (Σύμβουλος Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης) Πορτοσάλτε Λογοθέτη και ενας Μουτζαχεντίν οπαδός της ΝΔ και του Κούλη συζητάνε στο space της Λογοθέτη και ακούγεται το Δεν μπορεί για ένα «κολοτρένο» να πέσει ο Μητσοτάκης !!!

Το space είναι ενας χώρος στο Twiter που μιλάνε στο λογαριασμό της Φανατικής Νεοδημοκράτισας παρουσιάστριας Αννας Μαρίας Λογοθέτη..

Προτείνουν την κατάλυση του Πολιτεύματος ακόμη και μετάθεση εκλογών  για να μείνει να κυβερνά η Μαριονέτα της Νεας Τάξης Κυριάκος Μητσοτάκης..

ΨΑΡΙΑΝΟΣ: Να ξεθυμάνει το θέμα με τα ΤΕΜΠΗ για να μην έχουμε αποχή και ζημιά της κυβέρνησης..

Ενας Ορκισμένος Μουτζαχεντίν οπως ομολογεί ο συνομιλητής των Ψαριανού Πορτοσάλτε Λογοθέτη αναφέρει οτι Δεν μπορεί για ένα «κολοτρένο» να πέσει ο Μητσοτάκης και να μετατεθούν οι εκλογές τον Σεπτέμβριο για να ξεχάσουν οι Πολίτες το Τρένο να μαζέψουν λεφτά το καλοκαίρι!!!!

Δηλαδή να γινει Συνταγματική εκτροπή και να μετατεθούν οι εκλογές για να μείνει στην Εξουσία ο Κούλης..Και για το ΕΓΚΛΗΜΑ με τις υποδομές στο Σιδηρόδρομο και τους 113 Δολοφονηθέντες ουτε λέξη!!!

Τα άτομα αυτά  είναι Κυνικοί ανάλγητοι  μισάνθρωποι που βλέπουν την εξουσία ως μέσο πλουτισμού και δύναμης.

Ο “Τυπος” που τα λέει αυτά εμφανίζεται με το Ψευδώνυμο “Στρατηγός” και θα πρέπει άμεσα να αποκαλυφθεί..

Ακούστε το ΗΧΗΤΙΚΟ

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button