Μια ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ Δήμαρχος στην Κέρκυρα..Κυνηγά Δικαστικά τους εργαζόμενους να μην πληρώσει..Κανει Φιγούρα ενω καταρρέει το Δημαρχείο!!(Video)

Η Δήμαρχος Κέρκυρας κ.Υδραίου δείχνει ακόμη μια φορα οτι υπηρετεί τα ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ..Κυνηγά ανελέητα Δικαστικώς τους εργαζόμενους στο Δημο Κέρκυρας για να να μην τους πληρώσει αλλά ΑΠΛΩΝΕΙ το χερι της στον Εργολάβο ΛΩΛΗ να του δώσει οτι αύξηση της ζητήσει (30%) για την μεταφορά Σκουπιδιών ακόμη και εκτός συμβατικής Υποχρέωσης..

Οι εργαζόμενοι στο Δημο και την τοπική αυτοδιοίκηση σε Δελτιο που εξέδωσαν την καταγγελουν οτι είναι η Δήμαρχος μονο για ΦΙΓΟΥΡΑ και οτι πληρώνει αυτη τη Φιγούρα και τους εργολάβους..

Η τελευταία Φιγούρα ειναι να μαζεύει μάσκαρες εξω απο το Ιστορικό Δημαρχιακό Μέγαρο το οποίο μεσα είναι παραμελημένο σκουπιδότοπος αποθηκευτικός χώρος με την τοιχοποιία να εχει καταρρεύσει . Και ενω υπάρχει έκθεση επικινδύνου τα βαζει με τους εργαζόμενους ..

Ουτε οι Φωτογραφίες που δείχνουν την πλήρη εγκατάλειψη του Ιστορικού κτηρίου την συγκίνησαν και το μονο που κάνει είναι Φιγούρα για την επόμενη προεκλογική της εκστρατεία νομίζοντας οτι θα είναι γαντζωμένη στην καρέκλα της εξουσίας..

Πρόκειται για μια ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ Δήμαρχο που την νοιάζει η Φιγούρα και η Καρεκλα της Εξουσίας..

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΕΚΠΟΜΠΗ απο το amazonios TV και τον σχολιασμό απο τον δημοσιογράφο Χρόνη Προσαλέντη.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button