Γύρισε η γλώσσα σε 20χρονο ποδοσφαιριστή και δεν υπήρχε ασθενοφόρο στη Λευκίμμη Κερκυρας..Το μετέφεραν σε καρότσα Αγροτικού!!!

Σήμερα 14/01/23 στην Κέρκυρα το εζησαν ξανά ..Ακομη ενα Τριτοκοσμικό συμβαν ενδεικτικό της ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ που μας προσφέρει η κ Κράτσα ο Μητσοτάκης ο Πλεύρης  και η Κυβέρνηση της ΝΔ

Αυτές είναι οι παροχές Υγείας της Κυβέρνησης και της Εκπροσώπου της στην Κέρκυρα κ.Ρόδης Κράτσα Περιφερειάρχου Ιονίων Νήσων..Αυτες τις παροχές εχει εξασφαλίσει η κ Ρόδη Κράτσα στο νησί της Κέρκυρας..

Το Κέντρο Υγείας Νότιας Κέρκυρας ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ….Κατα την διάρκεια του αγώνα Κάβος -Αο Κέρκυρα πριν το τέλος του Α Ημιχρόνου το παιχνίδι Διεκόπη λογω τραυματισμού του 20χρονου Ποδοσφαιριστή Αγγελου Σελλά  του οποίου γύρισε η γλώσσα και ειχε χάσει τις αισθήσεις του…Ζητήθηκε η άμεση βοήθεια και η μεταφορά του με ασθενοφόρο αλλα στο Κέντρο Υγείας Λευκίμμης δεν υπάρχει!!!

Ευτυχώς    ετυχε να είναι στο Γήπεδο ο διασώστης Φ.Βλάσσης ο οποίος ζήτησε να ερθει ασθενοφόρο..Ομως δεν υπάρχει στη Νοτια Κέρκυρα και μεταφέρθηκε στην ΚΑΡΟΤΣΑ Αγροτικού Φορτηγού.!!!

Παρακάτω το video απο την pro game εμφάνιση της ομάδας του Αγγελου  Αο Κέρκυρα 1968.

Σημειώνουμε επιπλέον ενα ακόμη περιστατικό που ειχε η Κέρκυρα την Πέμπτη 12/01/2023  που επιβεβαιώνει ότι η Υγεία των πολιτών στην Κέρκυρα βρίσκεται σε κίνδυνο. Ενας ακόμη νεαρός  ασθενής 13 ετων ο οποίος έπρεπε να μεταφερθεί αεροπορικώς στην Αθήνα δεν μεταφέρθηκε με αεροπλάνο η ελικόπτερο απο Κέρκυρα αλλα  με πλωτό μέσο έφθασε στην Ηγουμενίτσα και στη συνέχεια με ασθενοφόρο στα Γιάννενα για να πετάξει απο το Αεροδρόμιο Ιωαννίνων για Αθήνα και να διακομιστεί στο Παίδων.

Ειχε ζητηθεί  η αεροκομιδή του από την Κέρκυρα στις 3:00 μ.μ. και η απάντηση που δόθηκε ήταν ότι δεν μπορεί να γίνει γιατί πτήσεις με ελικόπτερο γίνονται μέχρι τις 5:00 μ.μ.  Η ζωη των ασθενών τίθενται καθημερινά σε ΚΙΝΔΥΝΟ ..Την διαχείριση αυτη κάνουν Κράτσα Πλεύρης Μητσοτάκης και Κυβερνητικός Βουλευτής κ.Γκίκας στο Νησι..

Για τα θέματα αυτα σε ανάρτηση του ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αυλωνίτης αναφέρει:

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ απο την προηγούμενη μεταφορά γυναίκας ασθενούς απο Παξούς σε ΚΑΡΟΤΣΑ!!! Τοτε 10/02/22 ενα παμπάλαιο ασθενοφόρο ειχε βλάβη!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΜΑΣ  ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΞΟΥΣ ΟΤΑΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΚΑΡΟΤΣΑ ΑΝΤΙ ΜΕ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ!!!

Οι παροχές Υγείας του Μητσοτάκη και της Ρόδης Κράτσα στη Κέρκυρα…Σε καρότσα φορτηγού αντί για ασθενοφόρο!!

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button