Λυκαστρος:Σε μια ζωντανή συνέντευξη με έναν κανονικό δημοσιογράφο και χωρίς σκονάκια….ο Mr Bean θα είχε βάλει τα κλάματα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ : ΕΠΟΣ !!

«Υπάρχει άραγε Έλληνας, που να πιστεύει, που να πιστεύει πως παρακολουθούσα τον υπουργό Εξωτερικών και τον υπουργό Οικονομικών, χωρίς κανένα στοιχείο και καμία απόδειξη; Αυτό είναι ντροπή και αίσχος»,

«Δεν γίνεται η πολιτική αντιπαράθεση να πέφτει σε αυτό το επίπεδο, ουδέποτε ισχυρίστηκα πως δεν υπάρχει παρακολούθηση, και κέντρο, που χειρίζεται το κακόβουλο λογισμικό predator, αλλά είναι πολύ διαφορετικό αυτό, από το να κατηγορεί κάποιος τον πρωθυπουργό ότι ενορχηστρώνει αυτήν την παρακολούθηση. Δεν γνωρίζω από ποιον γίνονται οι παρακολουθήσεις, πρέπει να το μάθουμε, δεν είναι η ΕΥΠ, που χειρίζεται κακόβουλα λογισμικά και εγώ δεν έχω καμία ανάμειξη»

Τι είπε τώρα δημόσια;;
Είναι δυνατόν να παρακολουθούσα….(εννοεί σε α ενικό όχι ως αρχηγός κυβέρνησης που αναθέτει σε κάποιους τέτοιο έργο)
… ουδέποτε ισχυρίστηκα πως δεν υπάρχει παρακολούθηση … (άρα υπάρχουν)
… χωρίς κανένα στοιχείο και καμία απόδειξη… ( δεν πιάστηκε με το ακουστικό στ’ αυτί)
… δεν γνωρίζω ποιος κάνει την παρακολούθηση αλλα δεν είναι η ΕΥΠ …. (τι την περάσατε την ΕΥΠ;; Καμμία κρατική υπηρεσία πληροφοριών που παρακολουθεί ποιος παρακολουθεί συνδιαλέξεις. Έλα Παναία μ εγώ ένας απλός ΠΘ είμαι )

Παραδέχεται και ομολογεί συν τοις άλλοις ότι δεν υπάρχει ασφάλεια των τηλεπικοινωνιών που ως θεσμικό όργανο οφείλει να διαφυλάττει. Μάλλον πρέπει να ρωτήσομε τους ειδικούς ποιός κάνει τις παρακολουθήσεις … Πες και συ Σωτήρη.
Εγώ πάντως πείστηκα …ο Πούτιν κάνει τις παρακολουθήσεις. Δεν περιγράφω άλλο πάω να δω μονοκοπανιά πάλι όλους τους κύκλους του The Wire. Δεν έχουμε ΠΘ εμείς. ΟΥΚΑ στην διαβολοβδομάδα έχουμε.

Σε μια ζωντανή συνέντευξη με έναν κανονικό δημοσιογράφο και χωρίς σκονάκια….ο Mr Bean θα είχε βάλει τα κλάματα.

zeys-elaynon.blogspot.com

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

  1. Είναι υπερβολικά ανοϊκό να κάνεις μια τρελή σειρά από λάθος οικονομικές, ενεργειακές και διπλωματικές επιλογές που έχουν σκοπό να “περιορίσουν” και να αποδυναμώσουν κάποιον φανταστικό εχθρό σου (άλλοτε σπουδαίο σύμμαχο), τον Πούτιν στην περίπτωση αυτή και έπειτα να … τα ρίχνεις ΟΛΑ σε αυτόν φορτώνοντας του την δικιά σου αποτυχία.

    Ο πούτιν θα μας πουν στο τέλος ότι φταίει και για την εξαφάνιση των δεινοσαύρων. Μόνο αυτό δεν έχουν ξεστομίσει ο βρώμικος νους τους.

    Οι τύποι πόνταραν ότι θα έπεφτε η Ρωσία, θα φαλίριζε, θα έχανε τον πόλεμο, ίσως και να πέθαινε ο Πούτιν από αυτή την αρρώστια που συνεχώς λένε ότι πάσχει αλλά και πάλι ψεύδονται. Και γενικά πιστεύαν ότι τα σχέδια τους θα είχαν επιτυχία και θα κάναν τη Δύση κάπως πιο ισχυρή.Μόνο που τα σχέδια δεν έρχονται όλα όπως τα φαντάζονται κάποιοι και τώρα μαζεύονται στο καβούκι τους.
    Μόνοι χαμένοι οι απλοί πολίτες της Ε.Ε. που πληρώνουν το μάρμαρο και από ότι φαίνεται καλούνται να μπουν σε ένα χορό που κανείς δεν ξέρει που θα σταματήσει.
    Θα προσπαθήσουν όπως στους Α και Β παγκοσμίους να μας φανατίσουν, να μας ντύσουν στα χακί και μετά από προπαγάνδα να μας εξοπλίσουν με μουσκέτα, μετάβαση στα τρένα και … στο μέτωπο?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button