Του αρέσει να βγαζει selfie ….Ο Κούλης σε νεες περιπέτειες..(Video)

Σελφάρει και του αρέσει…..Ο Κουλης νομιζει οτι ετσι περνάει σε ομάδες και κερδίζει ψηφαλάκια…Το παιζει δηθεν  απλός  αλλα εχει καψει γουνες και γούνες στη Χώρα μας…Οταν τα βλέπει σκούρα στέλνει την αστυνομία να “μαζεύει” τους πολίτες που διαμαρτύρονται στα Τμηματα…

Δείτε το σελφάκια Πρωθυπουργό που δεν καταλαβαίνει οτι εχει ΞΕΣΚΙΣΕΙ τους πολίτες υπακούει στη Νεα Ταξη και τυραννά ολους τους Ελληνες…μετατρέποντας τους σε πειραματόζωα ..εχει φέρει τη Φτωχοποίηση και τώρα φέρνει την ΠΕΙΝΑ σελφάροντας στην Ελλάδα…αλλα mister bean..Δειτε τον!!

Δείτε περισσότερα

Related Articles

2 Comments

  1. Προσκλητήριο ενότητας προς όλους τους πατριώτες δημοκράτες

    ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ
    Η πολιτική λύση στην υπερχρέωση επιβάλλεται!
    Ελάτε να μας ακούσετε,
    αλλά κυρίως να σας ακούσουμε.
    Πέμπτη 14 Ιουλίου, ώρα 19:30
    Αθηναίων Πολιτεία, 2ος όροφος
    Αποστόλου Παύλου 33, Θησείο

    Η Ελλάδα βιώνει μια βαθιά, πρωτοφανή κρίση, η οποία έχει θέσει υπό αμφισβήτηση την ίδια την ύπαρξή της και την εθνική της υπόσταση. Για πρώτη φορά στα 200 χρόνια της νεοελληνικής ιστορία της, βιώνει ένα επίσημο καθεστώς χρεοκοπίας, όπου στο όνομα ενός επαχθούς, απεχθούς και μη εξυπηρετήσιμου χρέους της έχει αφαιρεθεί όχι μόνο η εθνική κυριαρχία, αλλά ακόμη κι αυτή η αυτονομία, μιας και το ελληνικό κοινοβούλιο δεν έχει καν το δικαίωμα να ψηφίζει χωρίς προηγούμενη συμφωνία των δανειστών.

    Το κράτος, οι εξουσίες της πολιτείας, μαζί και της δικαιοσύνης, έχουν πλέον εργαλειοποιηθεί σε τέτοιο βαθμό προκειμένου να προστατεύουν, όχι το δημόσιο συμφέρον και τους πολίτες, αλλά την κυβερνητική αυθαιρεσία και την εκτροπή από τη συνταγματική έννομη τάξη. Έως και η πανδημία θεωρήθηκε ιδανική ευκαιρία για να πληγεί βάναυσα η Αξία του Ανθρώπου ως υπέρτατου εννόμου αγαθού κατά το Σύνταγμα, το πιο θεμελιώδες δικαίωμα στη ζωή και την εργασία, αλλά και οι ελευθερίες του πολίτη στην πιο πρωτογενή τους μορφή.

    Το καθεστώς αυτό δεν έχει επιφέρει μόνο την κατάρρευση της οικονομίας και της κοινωνίας, αλλά μας οδηγεί και σε εθνικό ακρωτηριασμό. Το ενιαίο και αδιαίρετο της εθνικής επικράτειας έχει γίνει αντικείμενο συνδιαλλαγής στο παρασκήνιο με την Τουρκία. Τα κυριαρχικά δικαιώματα του ελληνικού λαού αντιμετωπίζονται ως περιουσιακά στοιχεία προς πώληση επ’ ωφελεία των ισχυρών.

    Όταν λοιπόν η πατρίδα μας αντιμετωπίζει έναν τόσο μοιραίο κίνδυνο, δεν χωρούν προσχήματα και ιδιοτέλειες. Δεν μπορούν να προτάσσονται ιδεολογικές και κομματικές διαφορές, ή επιμέρους φιλοδοξίες έναντι του κοινού καθήκοντος για την υπεράσπιση της πατρίδας και της δημοκρατίας.

    Με το προσκλητήριο αυτό καλούμε στη συγκρότηση μιας Συμμαχίας, η οποία θα αποτελέσει την πολιτική και εκλογική συμπαράταξη ευρύτατων δυνάμεων, κομμάτων, κινήσεων, πρωτοβουλιών και προσώπων, που διατηρώντας την πολιτική, ιδεολογική και οργανωτική τους αυτοτέλεια, επιθυμούν να εκφράσουν τις πιο άμεσες και πιεστικές ανάγκες, τα συμφέροντα, τις επιδιώξεις, αλλά και την ενότητα της μεγάλης πλειοψηφίας του λαού μας. Του κόσμου εκείνου δηλαδή που με τον μόχθο, τις γνώσεις και τον πολιτισμό του θέλει και μπορεί να δημιουργήσει μια νέα Ελλάδα. Μια Ελλάδα πιστή στις μακραίωνες παραδόσεις των αγώνων της για Ελευθερία, Δημοκρατία και Κοινωνική Δικαιοσύνη.
    ___________________________________________________________________________________

    https://www.youtube.com/watch?v=Pvk74WDDtqc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button