Ανω κατω στα Διαπόντια νησιά με τα καύσιμα που μετέφερε το ΓΡΗΓΟΡΗΣ..Ζητούσε 3.000 και χωρις απόδειξη!!

Οπως καταγγέλουν οι κάτοικοι των νησιών Ερείκουσας Μαθρακίου και Οθωνών Το Φερυ ΓΡΗΓΟΡΗΣ του κ.Μαρκεζίνη μετέφερε σήμερα 2 βυτια με καύσιμα…Ηθελε το Γενικό ποσό των 3.000 ευρω και οποιος γέμιζε μπιτόνι ζητούσε εκτος του ποσού της βενζίνης που είναι στα υψη και 0,40 λεπτα το λίτρο…Δηλαδή 10 ευρω το μπιτόνι ως ναύλο!!!

Οι κάτοικοι των ακριτικών νησιών δικαιούνται ισότιμη πρόσβαση στα καύσιμα  και βιώσιμες λυσεις μεταφοράς….Η κερδοσκοπία και τα ΜΑΥΡΑ χρήματα που θέλει ο Μαρκεζίνης με το πλοίο του πρέπει κάποιος να τα σταματήσει..

Δειτε εδω και την αναρτηση ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ κατοίκου Μαθρακίου της κ. Τζένης Γιαννοπούλου.

Μεταξυ αλλων γράφει;

ΤΖΕΝΗ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ: Ηρθε λοιπόν σήμερα το καράβι “Γρηγόρης” για να μας φέρει για πρώτη φορά καύσιμα.

Μαζευτήκαμε λοιπόν όλοι οι κάτοικοι που ήθελαν καύσιμα στο λιμάνι και έφτασε το καράβι με 2 βυτία και 1 φορτηγό με οικοδομικά υλικά. Ξεκινώντας το γέμισμα βαρελιών, πλαστικών δοχείων, αυτοκινήτων κλπ παρατηρήσαμε ότι μας χρέωναν για ναύλα 0.40 €/λίτρο και η βενζίνη από 2,45€ που την είχε το ίδιο πρατήριο στην Κέρκυρα, σε εμάς την χρέωνε 2,47€.

Αρχίσαμε να διαμαρτυρόμαστε γιατί είναι αδιανόητο για ένα πλαστικό δοχείο βενζίνης να πρέπει να πληρώσουμε περίπου 10 ευρώ.

Ζητάμε λοιπόν : Αποδείξεις για όλα τα καύσιμα που πουλήθηκαν στο νησί μας. Τιμολόγια ή άλλα αποδεικτικά από το καράβι για όλες τις χρεώσεις και ξεκάθαρες εξηγήσεις για μια φορά ως προς το θέμα της μεταφοράς καυσίμων. Οι κάτοικοι πρέπει να ξέρουν τι πληρώνουν και σε ποιον! Οι κάτοικοι δεν είναι δυνατόν να πληρώνουν τόσα πολλά χρήματα ως ναύλο για ένα προϊόν που τους είναι ζωτικής σημασίας.

Κύριοι υπεύθυνοι, τοπικοί και κρατικοί. Οι κοροϊδίες ΤΕΛΟΣ!!! Βρείτε άμεσες λύσεις για τους κατοίκους αυτών των νησιών! Και λύσεις ΒΙΩΣΙΜΕΣ!!! Δε ζητάμε τίποτα παραπάνω από αυτό που δικαιούνται όλοι οι Έλληνες. Νόμιμη πρόσβαση σε καύσιμα χωρίς να πρέπει να τα πληρώνουμε για “χρυσό” μια και ήδη οι τιμές είναι στα ύψη.

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button