Βουλευτής στη Βουλή: Οι Καναλάρχες Αλαφούζος Μαρινάκης & Βαρδινογιάνης εμπορεύονται παρανόμως το Ρωσικό Πετρέλαιο.(Video)

Τα ΜΜΕ που σε Τρομοκράτησαν με τον ιο και σε έστειλαν να κάνεις τις ενέσεις ΕΥΘΑΝΑΣΙΑΣ -ΕΛΕΓΧΟΥ και ΣΚΛΑΒΟΠΟΙΗΣΗΣ ..Αυτα που πήραν απο τις ΛΙΣΤΕΣ Πετσα και ΠΛΕΥΡΗ εκατομμύρια για να σε πεισουν να τρυπηθείς….τωρα επιτίθενται στους Πολίτες που εχουν διαφορετική άποψη για αυτα και για τις Χωρες τηςΕ.Ε και για το ΝΑΤΟ που μας σπρώχνουν στον Όλεθρο του Πολέμου και χαρακτηρίζουν οποιον εχει αλλη αποψη ΠΟΥΤΙΝΑΚΙΑ!!!

Ο Βουλευτής ΚΛΕΩΝ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ εχει τα π@π@ρια και αποκάλυψε τι παιχνίδι παίζουν οι Καναλάρχες αυτοι…Τι μας λέει στο VIDEO?

Kλεων Γρηγοριάδης..Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ εχει τα ΝΕΑ το MEGA και το ΒΗΜΑ. Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ εχει το ΣΚΑΙ και την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ..Εχει ο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΗΣ τον ΑLPHA και το STAR..Ta Mέσα αυτα λένε οτι είμαστε ΠΟΥΤΙΝΑΚΙΑ για οσους τολμάμε να πουμε κατι για την Ουκρανία κατα των χειρισμών του Μητσοτάκη κλπ Αυτα τα Μέσα λοιπόν που σε κάνουν Πουτινάκι οταν πεις την ελεύθερη γνώμη σου κλπ Αυτά τα Μέσα τα εχουν τρεις Άνθρωποι οι οποίοι ακουστε το εχει πολύ ενδιαφέρον Ελληνικέ Λαέ …Μάθε το και βγες απο το σπίτι σου και Γκρέμισε αυτη την Κυβέρνηση..Είναι χρέος σου Ηθικο να το κάνεις..

Το τελευταίο μηνα Απρίλιο κ. Βουλευτές της Κυβέρνησης που δεν ντρέπεστε κανεις σας το 50% του παρανόμως διακινούμενου ΡΩΣΙΚΟΥ Πετρελαίου εγινε απο πλοία συμφερόντων Ελληνικής Εφοπλιστειας..το καταλάβαμε??

Αυτά τα ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ..που τολμάνε να εγκαλούν εμας για Πουτινάκια ..Αυτοι ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ απο το ΑΙΜΑ Γυναικόπεδων Αμάχων..αυτοί εμπορεύονται το Πετρέλαιο ..ο κ.Αλαφούζος ο κ. Μαρινάκης και ο κ.Βαρδινογιάννης..Αυτα τα Καθάρματα..Ετσι λέγονται στη Βουλή των Ελλήνων αυτοί που εμπορεύονται παρανόμως το μισο πετρέλαιο της Γης του κ Πούτιν.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button