Οδηγοί πέφτουν σε χαντάκια περίπτερα γίνονται τροχαία απο Ξαφνικίτιδα τρυπημένων..

Πιλότοι πεθαίνουν σε πτήση….Καπετάνιοι εν ωρα Υπηρεσίας στα πλοία…Οδηγοί παθαίνουν ανακοπές και στουκάρουν οπου βρουν και οποιον πάρει ο Χάρος..

Οπως βλέπεται στη Φωτό καταγράφονται αιφνίδιοι θάνατοι σε ολη τη Χωρα ..Στη Θεσσαλία στο Πειραια την Κρήτη και στη Κέρκυρα είχαμε δυο ξαφνικούς θανάτους ενας 76χρονος επαθε ανακοπή ενω οδηγούσε και μια 26χρονη βρέθηκε νεκρή στο Κέντρο της πόλεως στο σπίτι της.

Αυτα τα δηθεν ανεξήγητα φαινόμενα είναι υπερ αυξημένα μετα τα τσιμπήματα με τα Δολοφονικά σκευάσματα..

Πλέον δεν κρύβονται τα αποτελέσματα των Δολοφονικών σκευασμάτων…Αρρώστιες καινούργιες Ηπατίτιδες κ.α

Κι ομως για αποπροσανατολισμό η πληρωμένη Τηλεόραση ασχολειται με Πισπιριγκου τη Γατα που εσπρωξε ο αλβανός και τη Κοτα που έπαιζε ενας με Κουκούλα…Σοβαρες περιπτώσεις που τις ανελαβε η Κυβέρνηση του ΚΟΥΛΟ-ΣΦΑΧΤΗ και ο Θεοδωρικάκος Υπ.Προστασίας δηθεν του πολίτη….

Και οι πραγματικοί διώκτες ειναι αυτοί που Κυβερνούν μαζι με τα αποκόμματα  που εκτελουν πρόγραμμα Μαζικής εξόντωσης πληθυσμού -σκλαβοποίησης και ελέγχου….Ολα σχεδιασμένα για διάλυση της Οικονομίας με επίθεση στους πολίτες σε ρεύμα βενζίνη και τροφιμα….Κτυπάνε τους Έλληνες απο ολες τις πλευρές και απολαμβάνουν την ασυλία τους…Για ποσο ακόμη νομίζουν οτι θα διαλύουν θα αφηνουν ανάπηρους και θα Δολοφονούν ??

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button