Πολακης : Η Novartis και οι καταθέσεις 345 χιλ στο λογαριασμο του Αδονι Γεωργιάδη.(Πρακτικα Βουλής)

Η ανάρτηση Πολάκη και του Δημοσιογράφου  Βαξεβάνη αποκαλύπτει πως τα αρπαζαν και πως τα κουκούλωναν…
Π.ΠΟΛΑΚΗΣ: ΓΕΙΑ ΣΑΣ !!Μέχρι να το ξανανοίξουν θα γράφω από εδώ από την πολιτική σελίδα και εγω και όχι μόνο οι συνεργάτες μου όπως μέχρι τώρα!!
ΞΕΚΙΝΑΩ με αυτό που τους πόνεσε πολύ και ερριξαν με αναφορές τα τρολ της ΝΔ και του Γεωργιάδη το προφίλ:Την διάτρητη νομικά διάταξη αρχειοθέτησης της δίωξης του !!
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ!!! Χωρίς πολλές τεχνικές λεπτομέρειες.
Α) Η Πράξη Αρχειοθέτησης δέχεται όσα κατέθεσαν οι προστατευόμενοι μάρτυρες, ότι δηλαδή η Νovartis δωροδοκούσε με ΜΕΤΡΗΤΑ τα οποία της επέστρεφαν -κρατώντας βέβαια τη μίζα τους- διαφημιστικές εταιρείες και φυσικά πρόσωπα (όπως ο συγχωρεμένος ο Μαυρίκος) που εξέδιδαν εικονικά τιμολόγια παροχής υπηρεσιών (φωτό 1).
Β) Η Πράξη Αρχειοθέτησης δέχεται ότι από την ανάλυση της κίνησης των λογαριασμών Άδ. Γεωργιάδη προέκυψαν αρκετές ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΕΣ πιστώσεις κάθε έτος (φωτό 2).
Γ) Επίσης η Πράξη Αρχειοθέτησης δέχεται ότι κατά την ελεγχόμενη περίοδο διαπιστώθηκε κατάθεση ΜΕΤΡΗΤΩΝ συνολικού ύψους 345.841,27 ευρώ σε λογαριασμούς του Αδ. Γεωργιάδη από πρόσωπα εμπιστοσύνης του, π.χ την γραμματέα του, κα. Βασιλική Κατραβά, την οποία όλως “συμπτωματικά” οι προστατευόμενοι μάρτυρες είχαν κατονομάσει -ΠΡΙΝ από τον έλεγχο των τραπεζικών λογαριασμών- ως εκείνη που εισέπραξε ποσά από τον Φρουζή (φωτό 3).
Τα συμπεράσματα δικά σας….
ΥΓ Ήθελε και «συγγνώμη»!!!!!
Τελος δειτε και τη παρουσίαση του θέματος απο τον Δημοσιογράφο Κ.Βαξεβάνη σε ανάρτηση του.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button