Μαγειρεύουν lockdown και επέκταση υποχρεωτικότητας για τσίμπημα..Ο Καπραβέλος ανάβει “φωτιά”…

Μαγειρεύουν lockdown πιεση και επέκταση υποχρεωτικών εμβολιασμών….Οπως σας έχουμε γράψει απο την αρχη του ΣΧΕΔΙΟΥ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ -ΕΛΕΓΧΟΥ  η ΙΑΤΡΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ολες οι Μαριονέτες της Νεας Τάξης  κατάφεραν να εκχύσουν άγνωστες χημικές  ουσιες ,νανοασφαιριδια μέταλλα κ.α στο σώμα  των σκευασμένων και τωρα οι κινούμενες Υγειονομικές Βομβες ανακατεύουν τη τράπουλα των Παρανοικών πιο εύκολα

Ηδη αρχισαν να μας παρουσιάζουν το 4ο κυμα την ανάγκη λοκ νταουν την επέκταση υποχρεωτικού εμβολιασμού και σήκωσαν σημαία Γενικές Επίθεσης στους Υγιείς ανεμβολίαστους…

Μετα τον Γ.Γεροτζιάφα Ετοιμάζουν νεο lockdown και υποχρεωτικό εμβολιασμό…(Video) ο Νικος Καπραβέλος λεει τα ιδια και ανάβει τη φωτιά ανάλογα με το τι θελει ο Γουρλομάτης…Τι και αν ο Κούλης σας διαβεβαίωσε οτι δεν θα γινει lockdown….Οι Μαριονέτες του αλλα λένε…Διαβάστε πως τα σπρώχνουν ολα εκει που τους βολευει…ενω οι Πολίτες ακόμη δεν εχουν αντιδράσει στην Κατοχή και την κατάργηση των Συνταγματικών τους Ελευθεριών..Με τους Λαθρομεταναστες ελεύθερους χωρις εμβολιασμούς για την αντικατάσταση των Ελλήνων.

Διευθυντής Β’ ΜΕΘ Νοσοκομείου Παπανικολάου Νίκος Καπραβέλος:«Είμαστε σε μια φάση έξαρσης της νόσου με μεγάλες και τραγικές συνέπειες. Ξεκινά πάλι σήμερα μία εφημερία με μηδέν κλίνες. Από την Αθήνα ανεβαίνουν εσπευσμένα για να ανοίξουν τις εννέα κλίνες που είναι κλειστές, αυτό θα είναι μία μεγάλη βοήθεια. Εντατικολόγους, έχουμε 17 υποψήφιους που περιμένουν την πρόσληψη στο νοσοκομείο, πρέπει να πάρουμε τα μέτρα μας. Ο Νοέμβρης θα είναι άσχημος, πρέπει να πάρουμε τα μέτρα μας» είπε στο OPEN.

O κ. Καπραβέλος είπε ότι λύση είναι οι εμβολιασμοί. «Γυρνάμε γύρω γύρω από το πρόβλημα και δυσκολεύουμε τη λύση. Η λύση είναι οι εμβολιασμοί. Έχουμε πολύ μεγάλη θνητότητα, δεν είναι μόνον τα κρούσματα, εμάς μας ανησυχούν οι προσελεύσεις. Έχουμε ανοίξει και άλλες κλίνες απλές. Η λύση του προβλήματος είναι η επέκταση της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών» είπε.

“Το lockdown είναι μπροστά μας”

Ο κ. Καπραβέλος βλέπει lockdown. «Κάνω έκκληση να βρεθεί λύση για την επέκταση της υποχρεωτικότητας… το lockdown είναι μπροστά μας ή θα εμβολιαστούμε όλοι ή θα κλειστούμε στα σπίτια μας για να μην πεθάνουμε», τόνισε.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button