Φασιστας Καθηγητής: Είστε κομμένοι απο το μάθημα μου αν δεν μπολιαστείτε!! Πανεπιστήμια βραχίονες της μείωσης πληθυσμού!!

Οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ εκδηλώνονται…..ακομη και μεσα στα ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ…Ο Καθηγητής Μοριακής Μικροβιολογίας κ Γ.Διαλυνας στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών  με ανακοίνωση του στους Φοιτητες τους λέει ΞΕΚΑΘΑΡΑ οτι αν δεν εμβολιαστούν δεν θα περάσουν το μάθημα..Τους θεωρεί εξ αρχης ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ!!!  ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ και ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ να παρακολουθήσουν τα μαθήματα του…Μάλλον χρήζει ψυχιατρικής εξέτασης..γιατι αναιρεί αυτα που γράφει ο ιδιος στην προηγουμένη παράγραφο οτι δεν ειναι Υποχρεωτικός ο εμβολιασμός!!!

Τετοια Φασισταριά που προωθούν την Μείωση πληθυσμού και την σκλαβοποίηση και την προπαγάνδα της Κυβέρνησης Μητσοτάκη που εκτελεί ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ  με ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ και μετατροπή των πολιτών σε ΣΚΛΑΒΟΥΣ εχουν μεσα τα Πανεπιστήμια της Χώρας..

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΥΡΙΟ και εχετε τον στα υπόψη σας για να τον γράψει η ΙΣΤΟΡΙΑ!!! Υπογράφει ως Υπεύθυνος Καθηγητής και δήλωσε οτι ακόμη και ο Πρύτανης να του ζητήσει να πάρει πισω την ανακοίνωση αυτη δεν θα το δεχθεί!!!

Δείτε περισσότερα

Related Articles

2 Comments

  1. Αυξημένος κίνδυνος εμφάνισης μυοκαρδίτιδας σε νεαρούς μετά τον εμβολιασμό σύμφωνα με στοιχεία από τον Καναδά και τις ΗΠΑ
    .
    Η μυοκαρδίτιδα έχει αποδειχθεί ότι είναι μία από τις πιο συχνές παρενέργειες στους νεότερους άνδρες. Μια μελέτη στο Ισραήλ είχε ήδη δείξει στα τέλη Μαΐου ότι οι νεαροί άνδρες ηλικίας 16 έως 24 ετών έχουν σημαντικά αυξημένο κίνδυνο μυοκαρδίτιδας. Τα δεδομένα που συλλέχθηκαν τότε επιβεβαιώνονται τώρα και σε άλλες χώρες.

    Η έκθεση που υποβλήθηκε στο ισραηλινό Υπουργείο Υγείας, καταλήγει στο συμπέρασμα ότι 1 στους 3000 έως 6000 άνδρες ηλικίας 16 έως 24 ετών που έλαβαν το “εμβόλιο” εμφάνισαν τη σπάνια αυτή ασθένεια. Ωστόσο, οι περισσότερες περιπτώσεις ήταν ήπιες και υποχώρησαν μέσα σε λίγες εβδομάδες.

    https://mandataapoekso.blogspot.com/2021/09/blog-post_14.html

  2. “Μετά το εμβόλιο ξεκίνησε ο Γολγοθάς μας” – Ηχητικό Focus FM

    Για τα όσα βίωσε η 28χρονη κόρη της μετά τον εμβολιασμό της κατά της covid-19 μίλησε στον Focus FM 103.6 και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη η κ. Δήμητρα.

    «Η κόρη μου αναγκάστηκε να κάνει την πρώτη δόση της Pfizer στις αρχές Ιουλίου, φοβούμενη μη χάσει τη δουλειά της» ανέφερε προσθέτοντας ότι μετά τον εμβολιασμό της, η 28χρονη παρουσίασε «κράμπες, μουδιάσματα σε πόδια, χέρια, στη δεξιά πλευρά του κεφαλιού, ταχυκαρδίες, ατονία και τρέμουλο».

    «Το παιδί μου υποφέρει καιρό» τόνισε λέγοντας ότι μετά από μια σειρά επισκέψεων σε γιατρούς και εξετάσεις «μόνο η παθολόγος της είπε να μη κάνει τη δεύτερη δόση. Όλοι οι άλλοι γιατροί που πήγε λένε ότι είναι ψυχολογικό».

    «Η κόρη μου δεν έκανε την δεύτερη δόση. (…) Kαταστράφηκε το καλοκαίρι της» είπε μεταξύ άλλων η κ. Δήμητρα.

    https://focusfm.gr/quot-meta-to-emvolio-xekinise-o-golgothas-mas-quot-ichitiko-focus-fm/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button