Ακόμη 10 πέθαναν μετα τον εμβολιασμό τους απο την pfizer στη Γερμανία!!!

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι μας για 23 Νεκρους μετα το εμβόλιο  της Pfizer στη Νορβηγία!!!

Σημερα έχουμε ΑΚΟΜΗ ΔΕΚΑ ΝΕΚΡΟΥΣ  στην Γερμανία πέθαναν αμέσως μετά τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού, με τον επικεφαλής του του Γερμανικό Ινστιτούτο «Paul Ehrlich» για την ασφάλεια φαρμακευτικών προϊόντων, Μπριζίτ Κέλερ-Στανισλάφσκι να ανακοινώνει πως θα ξεκινήσει έρευνα.

Σύμφωνα με την ειδικό, οι νεκροί ήταν ηλικίας 79 έως 93 ετών. Παράλληλα, ο χρόνος μεταξύ εμβολιασμού και θανάτου κυμαινόταν από αρκετές ώρες έως τέσσερις ημέρες.

«Μέχρι χθες είχαμε εννέα περιπτώσεις. Πρέπει να περιμένουμε τα δεδομένα από την Κάτω Σαξονία [για μια άλλη φερόμενη περίπτωση], τότε θα υπάρξουν 10. Μιλάμε για ασθενείς σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση, με πολλαπλές ασθένειες, οι οποίοι λάμβαναν θεραπεία. Έχω ήδη πει ότι μελετάμε αυτές τις περιπτώσεις.

Βέβαια για να συσκοτίσουν τις ειδήσεις για τους θανάτους λενε οτι μπορεί να πέθαναν απο αλλη αιτια..Ετσι θα το πανε το ΠΑΡΑΜΥΘΙ οτι δεν φταιει το εμβόλιο….για αυτους που τα καταπίνουν ΑΜΑΣΗΤΑ ΟΛΑ!!

Στο Ισραήλ έχουμε δεκάδες άτομα με ΠΑΡΑΛΥΣΙΑ στο πρόσωπο ..Στην Αμερκή 3.500 είναι ανίκανα για εργασία μετα το εμβόλιο.

Και ολα αυτα με την πρώτη δόση του εμβολίου .Εχουμε και τη δεύτερη και βέβαια θα δούμε πολλά τα επόμενα χρόνια  απο τον άνθρωπο που δέχθηκε να γίνει Πειραματόζωο .Ενδιαφέρον θα εχει τι θα γινει  και στις γεννήσεις απο εμβολιασμένους…. τι θα βγάζουν!!!

Τι αλλο θέλεις για να καταλάβεις Έλληνα

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button