Βγαίνουν από τα hot spot και εκδίδονται..Μόνο στο Κρανίδι νομίζετε ότι μεταδόθηκαν ασθένειες?

Δεν τους φτάνουν τα 550 ευρώ μηνιαίως και τα 2.500 ευρώ για κάθε παιδί τους επίσης μηνιαίως και η Αραβίλα έχει και νέο σπόρ…Το σπόρ που υπάρχει από αρχαιοτάτων χρόνων!!!Να ξαπλώσουν με Ελληνες και αλλοδαπούς για έξτρα παραδάκι…Το τι γίνεται στις Μουσουλμανικές πόλεις στην επικράτεια είναι κοινό μυστικό…

Τώρα ξέσπασε τι έγινε στο Κρανίδι…Πάντως ειναι κοινό μυστικό πως κάποιες από τις Αφρικανές που φιλοξενούνται σε αυτό το είχαν μετατρέψει σε δομή… βίζιτας και εκδίδονταν συστηματικά σε πελάτες από διάφορα χωριά του Νομού!

Το γεγονός αυτό καθιστά ιδιαίτερα δύσκολη τη διαδικασία ιχνηλάτησης, αφού είναι άγνωστο αν -και πόσοι- ντόπιοι που πλήρωναν για να περάσουν λίγες στιγμές ηδονής, τόσο μέσα στο ξενοδοχείο, όσο και στα γύρω χωράφια, έχουν κολλήσει τον φονικό ιό τον τελευταίο καιρό.

Τελικά οι Ελληνες ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ τον ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ!!! Το Ελληνικό κράτος έχει αναλάβει τον ρόλο της Τσατσάς και πληρώνουμε και επιδόματα στους νταβατζήδες τους..Καλά θα έκανε αυτό το ΚΡΑΤΟΣ να εξαφανίσει όλη αυτή την Υγειονομική ΒΟΜΒΑ αλλά και το εν δυνάμει στρατό του Ερντογαν τους Νταβατζηδες Κακοποιούς που πλαισιώνουν τις πόρνες να ΔΙΩΞΟΥΝ τις ΜΚΟ και να ζητήσουν  συγνώμη από τον Ελληνικό λαό. Αλλα από ΠΡΟΔΟΤΕΣ μην περιμένεις να επιστρέψουν άμεσα στις χώρες τους όλες τις συμμορίες απο τις Μουσουλμανικές Πόλεις -ΔΟΜΕΣ.

Δείτε το video που ακολουθεί στο Kontra Channel με τους Γιώργο Μιχαιλίδη και Κώστα Πουλακίδα για τις νεαρές λαθρομετανάστριες που διψούσαν για πήδημα και επιπλέον χρήμα..Βέβαια οι περισσότερες κουβαλάνε δεκάδες αρρώστιες..

Ασθένειες θεωρούμενες ως εκριζωμένες και «ξεχασμένες», όπως η ελονοσία και η φυματίωση, επανακάμπτουν με σταθερό ρυθμό μετατρέποντας την Ελλάδα σε επικίνδυνο θύλακα νοσηρότητας.Εξίσου υψηλό ποσοστό (35, 29%) μεταναστών είναι φορείς της ηπατίτιδας Β. Επίσης, λαθρομετανάστες στην περιοχή του Έβρου διαγνώστηκαν σε πολύ μεγάλο ποσοστό, 60%, με τυφοειδή πυρετό, μια σοβαρή μολυσματική νόσο που μεταδίδεται με… ταχύτητα φωτός μέσω της λήψης τροφής και νερού.

Οι ειδικοί του Κέντρου Ελέγχου Λοιμώξεων και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) χαρακτηρίζουν τους παράνομους μετανάστες ως μετακινούμενες «βόμβες» για τη δημόσια υγεία, που κινδυνεύουν μάλιστα να… εκραγούν οπουδήποτε, δεδομένης της υψηλής κινητικότητας που καταγράφεται σε αυτούς τους πληθυσμούς.

Υψηλό λοιμογόνο «φορτίο» μεταφέρουν στις «αποσκευές» τους, στις περισσότερες περιπτώσεις ερήμην τους, οι λαθρομετανάστες που εισέρχονται στην χώρα μας. Ασθένειες θεωρούμενες ως εκριζωμένες και «ξεχασμένες», όπως η ελονοσία και η φυματίωση, επανακάμπτουν με σταθερό ρυθμό μετατρέποντας την Ελλάδα σε επικίνδυνο θύλακα νοσηρότητας.

«Ριζώνει» η ελονοσία
Ανησυχητική είναι η κατάσταση σε ό,τι αφορά και την ελονοσία, επίσης «ξεχασμένη» ασθένεια τουλάχιστον για την Ευρώπη –διότι ενδημεί στην Αφρική και την Ασία. Αυξάνονται συνεχώς τα κρούσματα ελονοσίας στη χώρα μας, με την περιοχή της Λακωνίας να κρατά τα…αρνητικά σκήπτρα στον αριθμό των νοσούντων  –ακολουθούν η Αττική, η Εύβοια, η Λάρισα, η Βοιωτία. Συνολικά 57 κρούσματα ελονοσίας έχουν καταγράψει οι ειδικοί του ΚΕΕΛΠΝΟ από την αρχή του έτους, με τα μισά από αυτά μέσα στους τελευταίους τρεις μήνες!

Ειδικότερα, και όπως προκύπτει από την τελευταία επιδημιολογική έκθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ,  στη Λακωνία, στον δήμο Ευρώτα, 26 Έλληνες έχουν νοσήσει με ελονοσία, ορισμένοι εκ των οποίων με βαριά συμπτωματολογία. Το παράσιτο «πλασμώδιο» εντοπίστηκε επίσης σε άλλους έξι Έλληνες που νόσησαν (δύο στην Αττική, δύο στην Εύβοια, ένας στη Βοιωτία και ένας στη Λάρισα).

Μάλιστα, στην έκθεση οι επιστήμονες επισημαίνουν ότι είναι η πρώτη φορά από τότε που εκριζώθηκε η ασθένεια από την Ελλάδα -το 1974-  που καταγράφεται τόσο υψηλός αριθμός Ελλήνων ασθενών με ελονοσία, και μάλιστα ασθενών που δεν έχουν ταξιδέψει ποτέ σε περιοχές ενδημικές για την ελονοσία!

Σε ό,τι αφορά τους μετανάστες, το ΚΕΕΛΠΝΟ έχει καταγράψει 25 αλλοδαπούς ασθενείς με ελονοσία. Από αυτούς, οι 18 είναι από το Πακιστάν, πέντε από τη Ρουμανία, ένας από το Αφγανιστάν και ένας από το Μαρόκο. Κατά δήλωσή τους, οι περισσότεροι αλλοδαποί δεν έχουν ιστορικό ταξιδιού εκτός Ελλάδας τα τελευταία δύο έτη. Πάντως, κατά τους ειδικούς το παράσιτο της ελονοσίας μπορεί να παραμείνει «κοιμισμένο» στον οργανισμό για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι μπορεί να καθυστερήσει σημαντικά η εμφάνιση των συμπτωμάτων και άρα η έγκαιρη αντιμετώπιση της νόσου.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button