Συνεχίζουν τις παράνομες συνεδριάσεις στο Μαθράκι για το μασαμπούκωμα!!!

Απόφαση της Οικονομικης Επιτροπής για ενα ακόμη Μασαμπούκωμα για την Οικογένεια Αργυρού!!

Αλλη μια παράνομη συνεδρίαση εγινε στο Μαθρακι με τον ΜΠΑΜΠΑ Γιαννη τον ΓΙΟ    και το ΘΕΙΟ εντεταλμένο Βασιλη!!! Και αυτη τη φορά δεν πατησε το πόδι της η αυτο ορισθείσα ως Αντιδήμαρχος κ.Υδραίου!!! Αλλα επειδη τα παιδια τρωνε ΟΛΟ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ τους και δεν ζητάει ο ΘΕΙΟΣ την Αντιδημαρχία μάλλον πήγε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ.Σερεμέτης να δει αν τα ΠΕΝΤΟΧΙΛΙΑΡΑ που εισπρατει η Οικογενεια απο τον ΔΗΜΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ειναι μουτρο με μούτρο…Βεβαια ο Προεδρος  του Τοπικού Συμβουλίου υποστηρίζει σε ανάρτηση του οτι πήγε να μιλήσουν για την Καθαριότητα του νησιού!!!!

ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ εισπρατει το Χρονο η γυναίκα του Προεδρου (ΤΑΚΑ ΤΑΚΑ) του Τοπικού Συμβουλίου κ.Λεονόρα Αγορα…για την Καθαριότητα στο νησι..

Πηρε και 8,500 με εργολάβο ΜΠΕΤΑΖΗ το σύζυγο για τη βαση σε Χωρο αμφίβολης Ιδιοκτησίας και τα ΕΥΡΩ ΧΙΛΙΑΡΑ κανουν Παρτυ!!!!

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ.ΣΕΡΕΜΕΤΗΣ ελεγχει φαίνεται αν ειναι ΜΟΥΤΡΟ με ΜΟΥΤΡΟ στη βαλίτσα οι ροές απο το Δήμο στα καλά παιδια που δεν εκαναν προσφυγή για την κλοπή των εδρων οπως στην Ερείκουσα και μετά εβγαλαν και  τις σχετικές Φωτογραφίες!!!

Ακομη και την ΠΑΓΙΑ εκτος των αλλων ΜΑΣΗΣΕ η Οικογενεια ΑΡΓΥΡΟΥ!!!! ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΜΑΣΑΜΠΟΥΚΩΜΑ

Ο Πρόεδρος εισπρατει 2.000 ευρω την ΠΑΓΙΑ και την δίνει στη Γυναίκα του ..ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΤΩ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ!!!!

Ολα αυτα και αλλα τοσα για το ΜΑΣΑΜΠΟΥΚΩΜΑ…Δίνει μικροδουλειές στην γυναίκα του Ελεονόρα Αγόρα , τις εκτελεί ο ίδιος και έτσι  τα δικαιολογεί ως έξοδα,  σύμφωνα με τον παραπάνω κατάλογο.

Βέβαια οι περισσότερες από τις δηλωμένες εργασίες δεν πραγματοποιούνται και τα λεφτά όλα στην οικογένεια.
Καθαρισμοί περιβάλλοντος χώρου δεν έγιναν, ούτε φερτά υλικά απομακρύνθηκαν.
Και ΟΛΑ ΑΥΤΑ εχουν την ΥΠΟΓΡΑΦΗ της ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ κ.ΥΔΡΑΙΟΥ και του κ.ΣΕΡΕΜΕΤΗ!!!

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button