Στ.Πελάης: Το ΙΚΟΣ ταπεινώνει και θέλει δούλο τον εργαζόμενο..Γι αυτο ελέγχει τις τσάντες τους!!! (Ηχητικό & Video)

Ο υπ.Βουλευτής και συνδικαλιστής (Πρόεδρος του Συνδέσμου Ξενοδοχουπαλλήλων & Πρόεδρος στο Εργατικό Κέντρο) αναφέρθηκε στον έλεγχο στις τσάντες ξενοδοχουπαλλήλων που κάνουν 2 ξενοδοχειακές μονάδες στη Κέρκυρα στους εργαζόμενους τους και ειδικότερα στο ΙΚΟΣ Κέρκυρας όπου έχουμε καταγράψει σε 2 video με εικόνες εξευτελισμού της προσωπικότητας   σε κοινή θέα στην είσοδο του Ξενοδοχείου.

Ο κ.Πελάης δήλωσε στο Ραδιόφωνο μας σήμερα 02/07/19  οτι είναι ένα απαράδεκτο φαινόμενο που ξεκίνησε από τη προηγούμενη χρονιά το ΙΚΟΣ Αμερικάνικων συμφερόντων αλλά και η Γερμανικών συμφερόντων η Μίτινγκ ποιντ στο ξενοδοχείο Σάντυ οπου ουσιαστικά προσπαθούν να  δημιουργήσουν μια μορφή νέας κατάστασης  και στο Τουρισμό και στα εργασιακά με συγκεντροποίηση της οικονομικής δραστηριότητας στους δικούς τους ομίλους..

Σε οτι αφορά το συγκεκριμένο (στο ΙΚΟΣ)  εμείς το καταγγείλαμε επανειλημμένα είμασταν και εκεί ενημερώσαμε τους εργαζόμενους οτι όχι μόνο δεν υποχρεούνται να ανοίξουν τσάντες  κλπ αλλα είναι και παράνομη αυτή η απαίτηση των ξενοδόχων. Αρκετοί συνάδελφοι μας αρνούνται αυτό τον έλεγχο   ωστόσο υπάρχουν και αλλοι συνάδελφοι οι οποίοι φοβούνται το γενικότερο κλίμα τρομοκρατίας στα Ξενοδοχεία και υπόκεινται σε αυτο τον έλεγχο ο οποίος ειναι καθόλα παράνομος. Πέρισυ το είχαμε καταγγείλει και στην Εισαγγελία βεβαίως οπως καταλαβαίνεται πρέπει να υπάρχει καταγγελία του εργαζόμενου.

Τα βίντεο που έχετε ανεβάσει στο διαδίκτυο (amazonios.net) νομίζω οτι υπάρχει συντεταγμένη πολιτεία και πρέπει να παρέμβουν αυτοί που πρέπει να παρέμβουν..Εμεις ενημερώσαμε τους εργαζόμενους να μην το δέχονται…Η γνώμη μας είναι οτι δεν γίνεται ο έλεγχος  για να μην υπάρξουν κλοπές όπως υποστηρίζουν οι ξενοδοχειακές μονάδες διότι κατά αρχην οι εργαζόμενοι εργάζονται τίμια και δεν είναι κλέφτες..Αλλοι είναι οι κλέφτες αυτοί που συστηματικά εκμεταλεύονται σε βάρος άλλων ανθρώπων. Εκει βρίσκεται η μεγάλη κλοπή..Αυτό που είναι ξεκάθαρο αν κάποιος ηθελε να κλέψει δεν θα το έβαζε στη τσάντα του…Αρα γιατί να συνεχίζονται αυτοι οι έλεγχοι?

Ο λόγος ο οποίος γίνεται απο αυτές τις δυο εταιρείες είναι σαφέστατος..Θέλουν να ΤΑΠΕΙΝΩΣΟΥΝ τον εργαζόμενο θέλουν να κάνουν τον εργαζόμενο ΔΟΥΛΟΣ..Να νοιώθει οτι είναι ταπεινωμένος.Να νοιώθει οτι κάθε στιγμή είναι ελεγχόμενος.Γι αυτο υπάρχουν κάμερες παντού..Σε λιγο θα τους ελέγχουν και το εσώρουχο..Ο λόγος είναι η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ και το ξεβράκωμα του εργαζόμενου..για να νοιώθει Δούλος υποταγμένος να νοιώθει κάτω απο τις εντολές του Διευθυντή  Προϊσταμένου του κάθε γαλονά να τον ελέγχουν οι φύλακες οι κάμερες να νοιώθει οτι δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι…Αυτο η Εργατική τάξη πρέπει να το ανατρέψει..

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΗΧΗΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΜΑΣ & 2 VIDEO ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΣΤΟ ΙΚΟΣ

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button