Σε 854 χιλιάδες εδωσαν Ελ.ταυτότητες!!! Λαθρο ήξεραν που μένουν οι φρουροί της Frontex!!!

O Γιώργος Καρατζαφέρης επιβεβαίωσε τα όσα συμβαίνουν με την Ελληνοποίηση λαθρομεταναστών,. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ έκρουσε το καμπανάκι λέγοντας ότι 854.001 χιλιάδες “αλλοδαποί” διαφόρων εθνικοτήτων όπως Πακιστανοί, Αφγανοί αλλά και Αλβανοί έχουν πάρει ιθαγένεια και έχουν προμηθευτεί ελληνικές ταυτότητες ώστε να ψηφίσουν στις εκλογές….  Όπως συγκεκριμένα είπε:  «Όλοι αυτοί θα ψηφίσουν Τσίπρα και στις δημοσκοπήσεις δεν ερωτήθηκαν γιατί απλά δεν τους βρίσκουν και αυτοί πάνε όλοι μονοκούκι!».

Επίσης αναφέρθηκε και στον Καμμένο που φαίνεται να τα έχει βρει ξανά με τον Τσίπρα για να έχει κάλυψη …όπως και φάνηκε στην πρόσφατη ψηφοθηρία για άρση της Ασυλίας του!  «Παμπόνηρος ο Καμμένος» δήλωσε ο Καρατζαφέρης, «αφού είδε ότι δεν του βγήκε η σύγκρουση με τον Τσίπρα τα ..Ξαναβρήκε».

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΤΥΠΗΣΑΝ ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΡΤΕΣ ΦΡΟΥΡΩΝ ΤΗΣ FRONTEX !!!!

Ενα περίεργο γεγονός συνέβη τη Δευτέρα που μας πέρασε με λαθρομετανάστες που πέρασαν τα σύνορα(!!!!!) απο Ορεστιάδα. 61 λαθρομετανάστες, ανάμεσά τους και οικογένειες με παιδιά, κατευθύνθηκαν σε οικοδομή όπου διαμένουν αστυνομικοί της Frontex, χτύπησαν το κουδούνι κατοικίας και ζήτησαν να παραδοθούν. Το περιστατικό καταγράφηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας, λίγα μόλις μέτρα από την κεντρική πλατεία της Ορεστιάδας.
Οι Αρχές ερευνούν το κατά πόσο ήταν δυνατό η συγκεκριμένη ομάδα ατόμων να γνωρίζει το που μένουν οι Ευρωπαίοι αστυνομικοί.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button