Απο το Πισοδέρι στη Κέρκυρα οι Ματατζήδες και ο στρατός της Seebrig στη Λευκίμμη..

drdrΠληροφορίες αναφέρουν οτι οι ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ του Πισοδερίου έρχονται στη Κέρκυρα να συνοδεύσουν τους εργολάβους για εναπόθεση σκουπιδιών στη ΛΑΚΟΥΒΑ της Λευκίμμης…Ερχονται να φέρουν τη μέθοδο του “αριστερού φασιστικού καθεστώτος” που “κυβερνά” τη Χώρα και το νησί μας.Το πολίτευμα μας έχει καταλυθεί και διαλύουν περιοχές…Η Κέρκυρα έχει στοχοποιηθεί για να κτυπηθεί ο Τουρισμός…

ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ καταλάβετε το….Ο Νικολούζος δεν τολμά να στείλει το προσωπικό του και έδωσε εργολαβίες σε Ιδιώτες να τα μεταφέρουν στη Λευκίμμη και συνεχίσει το ΕΓΚΛΗΜΑ Τεμπλονίου….

ΣΤΟΧΟΣ η Οικονομία του Νησιού η μαζική φυγή κεφαλαίων και σπρώξιμο της Τουριστικής ροής σε άλλους προορισμούς…ΚΤΥΠΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΪΤΕΣ ΚΤΥΠΩΝΤΑΣ ΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ….Δεν εξηγείται αλλιώς γιατί όταν ανέλαβε ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ το πρόγραμμα για την κατασκευή και λειτουργία του εργοστασίου ολοκληρωμένης διαχείρισης χωρίς να περάσει σε άλλη εναλλακτική λύση…Ετσι μετέτρεψε τη Κερκυρα σε απέραντες χωματερές με σχέδιο να φθάσει σε Τεχνητό αδιέξοδο ωστε όταν  χτυπήσουν τα ΜΑΤ να υποστηρίζει οτι τον εμποδίζουν  να μεταφέρει τα σκουπίδια και η “κυβέρνηση¨ δια της βίας  δήθεν να προστατεύει τη Δημόσια υγεία ώστε να  δωθεί λύση!!!

mistuoforosΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΧΟΥΝΤΑ ξεπουλά την Οικονομία του νησιού.

Αυτό στη Λευκίμμη ειναι κατανοητό γι αυτό και θα αντιμετωπίσουν ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΝΙΚΟΛΟΥΖΟΣ και η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΧΟΥΝΤΑ οχι σαν Ελληνες αστυνομικούς αλλά ως ξένες δυνάμεις ΚΑΤΟΧΗΣ…άλλωστε είναι γνωστό οτι αν βγάλετε τις στολές τους θα βρεθούν στρατιώτες από αλλες Χωρες!!!!Ειδικευμένες σε εξέγερση πλήθους..

Ειναι  τούρκοι, σκοπιανοί, αλβανοί, βούλγαροι, ρουμάνοι…τα σκουλήκια της Seebrig που ηρθαν στον Τύρναβο το 2011.  Αποτελείται από στρατεύματα επτά χωρών.

Από την Τουρκία, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, τα Σκόπια, την Αλβανία, την Ελλάδα και την Ιταλία. Όσο βρίσκεται στην Ελλάδα, διοικητές της έχουν αναλάβει ένας Σκοπιανός, ένας Αλβανός και δύο Τούρκοι.

Κτυπάνε με μανία και μίσος και δεν λογαριάζουν ηλικιωμένους και παιδιά αλλα η Λευκίμμη δεν ειναι Πισοδέρι κύριε Νικολούζο…Ο Δήμαρχος δεν υπολογίζει κανέναν αρκεί να διαλυθεί η Οικονομία της Κέρκυρας…Δεν τον ενδιαφέρει η λύση του Εργοστασίου γι αυτό το σταμάτησε…Ρίχνει τα βάρη στους Λευκιμιώτες για να κάνει εμφύλιο στο νησί.Φερνει τα ΜΑΤ για να προστατέψει τις παράνομες αποφάσεις τους ντυμένες με ΠΕΣΔΑ και πάμε για νέο αιματοκύλισμα…

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button