Aνω των 210 οι νεκροί από τα πολλαπλά κτυπήματα Ισλαμιστών στην Γαλλία….

EKSO 2ΕΚΑΤΟΜΒΗ ΝΕΚΡΩΝ.ΚΑΡΦΙΑ ΚΑΙ ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΟΙ ΒΟΜΒΕΣ ΕΙΧΑΝ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΟΙ  ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ.ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΝΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΑΛΙΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ!!!

Πάνω από 210 οι νεκροί σύμφωνα με το R/T . Σύμφωνα με όσα μετέδωσε πριν από λίγο λεπτά το rt (russia today) οι νεκροί έχουν ως ακολούθως: 145 στο θέατρο Μπατακλάν…60 στα υπόλοιπα 6 σημεία…και 10 εξωτερικά του θεάτρου.Γαλλία ,Αγγλία ,Αμερική και η Ευρώπη σε συναγερμό γιατι ήθελαν να θρέψουν την ΙSIS!!!! 

Έληξε η ομηρία στο θέατρο Μπατακλάν μετά από έφοδο των γαλλικών ειδικών δυνάμεων.Ο αριθμός των νεκρών στο θέατρο που έχει γίνει πραγματική σφαγή έφτασε τελικά τους 112 ανεβάζοντας, το συνολικό αριθμό των θυμάτων από όλες τις επιθέσεις στους 153. Ανάμεσα στους νεκρούς φέρεται ότι είναι και 4 αστυνομικοί των ειδικών δυνάμεων.

Οταν μπήκαν μέσα στο κτίριο οι αστυνομικοί, αντίκρισαν μια “θάλασσα” από πτώματα. Μέσα σε ένα λουτρό αίματος, οι νεκροί, σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο του Παρισιού και αστυνομικούς αξιωματούχους, ήταν 112, μόνο μέσα στο θέατρο, ενώ υπήρχαν και πολλοί τραυματίες.

Οπως αναφέρουν οι αυτόπτες μάρτυρες “Τέσσερε ή πέντε άτομα ευρισκόμενα στο μέσον της συναυλίας άρχισαν να πυροβολούν και να πετούν χειροβομβίδες μέσα στο πλήθος. Αμέσως οι θεατές έπεσαν στο έδαφος, αλλά συνέχισαν να τους πυροβολούν, ενώ βρίσκονταν στο έδαφος. Ενας από τους οπλοφόρους δεν ήταν πάνω από 19 ή 20 ετών και εκτέλεσε πάνω από τρίάντα ανρθώπους στο έδαφος”!

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι, κατά την εισβολή της αστυνομίας στο θέατρο και αφού προηγήθηκαν άκαρπες διαπραγματεύσεις με τους τρομοκράτες, ακούστηκαν τουλάχιστον πέντε εκρήξεις και πολλοί πυροβολισμοί.

Η αστυνομία, σε ανακοίνωσή της, ανέφερε ότι οι ένοπλοι εισβολείς ήταν τέσσερις και όλοι τους σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια της επιδρομής στο Μπατακλάν. Διασώθηκαν άλλοι 100 θεατές.

Οι ισλαμιστές στο θέατρο ήταν αποφασισμένοι να πεθάνουν, καθώς σύμφωνα με ομήρους που κατόρθωσαν να δραπετεύσουν έφεραν  επάνω τους εκρηκτικά ενώ φώναζαν “Για τη Συρία” και “Ο Αλλάχ είναι μεγάλος”.

 

EKSO 1

EKSV

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button