Οι Ξαφνικίτιδες συνεχίζουν αμείωτα τις ποιοτικές μεταβάσεις..Εχει γίνει συνήθεια χωρις αντίδραση

Καθηγητής Πανεπιστημίου κατέρρευσε και πέθανε μπροστά στα μάτια της συζύγου του

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 60χρονος άνδρας κατέρρευσε αιφνίδια μπροστά στη σύζυγό του. Άμεσα ειδοποιήθηκαν ΕΚΑΒ και Αστυνομία για την παροχή πρώτων βοηθειών στη μεταφορά του στο νοσοκομείο. Δυστυχώς όμως, οι διασώστες μόλις έφθασαν διαπίστωσαν ότι είχε ήδη καταλήξει.

Καθηγητής στη Φαρμακευτική Σχολή του πανεπιστημίου

Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε θλίψη στην πανεπιστημιακή κοινότητα της Πάτρας, καθώς επρόκειτο για τον γνωστό ακαδημαϊκό, κ. Παύλο Κλεπετσάνη, ο οποίος εκτελούσε χρέη αναπληρωτή καθηγητή στη Φαρμακευτική Σχολή του ΑΕΙ.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ανακοπή ως την αιτία που οδήγησε στον θάνατό του, ενώ για το συμβάν σχηματίζεται δικογραφία από αστυνομικούς του οικείου Τμήματος.

Οι Ξαφνικίτιδες συνεχίζουν αμείωτα τις ποιοτικές μεταβάσεις..Εχει γίνει συνήθεια χωρις αντίδραση να φεύγουν καθημερινά συν άνθρωποι μας Ξαφνικά και ενω ολοι καταλαβαίνουν τι εχει συμβεί ολοι περιμένουν την Ιατροδικαστική εξέταση..

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

  1. ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ
    Ο Najabi υποστηρίζει ότι η Big Pharma, η Big Tech, ο Bill Gates, το WEF, η WHO και άλλες παγκοσμιοποιητικές οντότητες εμπλέκονται στο σχέδιο. Σημειώνει ότι ο ίδιος και η μητέρα του είναι θύματα των «βιοόπλων» και λέει ότι και οι δύο «πεθαίνουν» μετά τη λήψη των ενέσεων.
    Ο κορυφαίος τραπεζίτης Pascal Najadi ένωσε τις δυνάμεις του με την Dr. Astrid Stuckelberger, μια εξέχουσα εμπειρογνώμονα στον τομέα της υγείας από τη Γενεύη, για να απαιτήσει ποινικές διώξεις όσων βρίσκονται πίσω από τους θανατηφόρους πυροβολισμούς Covid, τους οποίους περιγράφουν ως «βιοόπλα».

    https://lumi-news.gr/ti-syllipsi-tou-klaous-souab-zitise-elvetos-axiomatouchos/#google_vignette

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button