7 χιλ τόννοι σκουπίδια στους δρόμους της Κέρκυρας. Κινδυνεύει να διαλυθεί η οικονομία και κίνδυνος μολύνσεων …Mυρίζει μπαρούτι!!!

skoypidiaΤην ώρα που η Κέρκυρα πνίγεται στα σκουπίδια και στη βρώμα με κίνδυνο να διαλυθεί ο τουριστικός προορισμός  και να καταστραφούν οικονομικά οι Κερκυραίοι 7 χιλιάδες τόννοι είναι στους δρόμους του νησιού αμάζευτα.Η ανίκανη Δημοτική αρχή που δεν προγραμμάτισε ΤΙΠΟΤΑ δεν προέβλεψε ΤΙΠΟΤΑ έρχεται αντιμέτωπη με την αδιάφορη πολιτική της και νομίζει ότι τα σκουπίδια θα τα μαζέψει Ιδιώτης εργολάβος ο οποίος καλείται να τα μεταφέρει στη Λευκίμμη!!!!!

Χωρίς να αναγγείλει ο Δήμος και η Κυβέρνηση την άμεση κατασκευή εργοστασίου ολοκληρωμένης διαχείρισης για να λυθεί το πρόβλημα θέλουν να τα ρίξουν στη λακούβα της Λευκίμμης για να συνεχιστεί το έγκλημα όπως στο Τεμπλόνι.

Ποιος εγγυάται οτι τα σκουπίδια έστω και δια της βίας θα μεταφερθούν παράνομα στη Λευκίμμη? Ποιος εργολάβος θα εναποθέσει σκουπίδια σε λακούβα όταν έχουν δημιουργηθεί συνθήκες πολέμου και δικαιολογημένου αντάρτικου για να προστατέψει ο πολίτης τον υδροφόρο ορίζοντα? Ποιος μας λέει ότι δεν θα έχουμε εμφύλιο διότι Δημοτική μηχανή και κυβέρνηση δεν χρηματοδοτούν άμεσα σύγχρονη λύση αλλά συνεχίζουν με τις αποφάσεις τους την εγκληματική αυτή ρύπανση του τόπου μας όπως στο Τεμπλόνι?

Δυστυχώς η εμμονή αυτή της εξουσίας για παράνομες λύσεις θα κόψει την Κέρκυρα στη μέση και πιθανολογώντας από τους αγώνες που είχαν προηγηθεί δεν θα έχουμε 1 νεκρή και τραυματίες αλλά κάτι Χειρότερο….

Η υπόθεση μυρίζει μπαρούτι με δεκάδες διμοιρίες των ΜΑΤ και την μη συναίνεση των κατοίκων του Νότου.Η απόβαση ισχυρών δυνάμεων για να υποστηρίξουν τους κολοτούμπες  της Δημοτικής ομάδας του Νικολούζου που μίλαγαν για απένταξη του παράνομου έργου στη Λευκίμμη δείχνει δυστυχώς οτι θα χυθεί αίμα…

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button