H πιο Βρώμικη Κέρκυρα πριν το Πάσχα-Ο σωλήνας Φίδι -Τα βασανιστήρια των κατοίκων της Δασιάς & οι Σακούλες Καρκίνου που σκέπασαν παραλία.(Video)ς

Η Δήμαρχος Κέρκυρας δίνει ρεσιτάλ ως “εκπρόσωπος” του Εργολάβου Λώλη…Τα εβαλε με τους Δημοτικούς Συμβούλους της Αντιπολίτευσης γιατί της σταμάτησαν παράνομη συναλλαγή με τον εργολάβο. Ο Δήμος εχει προσωπικό που κάθεται και επαρκές στόλο μηχανήματων και δεν βγάζει βάρδιες για αποκομιδή των απορριμμάτων αλλά θέλει να ματώσει κι άλλο το Ταμείο του Δήμου και να δώσει 6 εκ ευρώ στον εργολάβο πλέον των 12 για την μεταφορά τους..

Η εικόνα που παρουσιάζει η Κέρκυρα είναι απελπιστική μια εβδομάδα πριν το Πάσχα με την Τουριστική περίοδο να εχει ανοίξει και τα σκουπίδια να πνίγουν τη πόλη το Ιστορικό κέντρο και γύρω περιοχές .Η Δήμαρχος Κέρκυρας Υπονομεύει το Δήμο και την Τουριστική σεζόν εξυπηρετεί Εργολαβικά συμφέροντα και Ιδιωτικές Τουριστικές Επιχειρήσεις που πνίγουν τη πόλη και τις επιχειρήσεις με έμφραγμα στο κυκλοφοριακό. Δείτε φωτογραφίες που ανεβάζουν οι πολίτες στα Κοινωνικά δίκτυα.

Στην εκπομπή καταγράφεται η απίστευτη ταλαιπωρία – Τιμωρία των κατοίκων της Δασιάς που αντιστέκονται στην μετατροπή του Ακρωτηρίου Κεφαλό-Υψος σε Τσιμεντούπολη και Κρανίου Τόπο με εργολάβο που άφησε ενα μήνα τώρα τομή στο δρόμο χωρις να την ασφαλτοστρώσει, με χώματα, χωρις σήμανση σε πολλά σημεία με περιορισμό του πλάτους του Κεντρικού δρόμου της Δασιάς ενω στον Υψο που προχώρησε την εργολαβία του κλείνει και ρίχνει άσφαλτο.

Κόλαση ο δρόμος και μετα την Κεντρική είσοδο του ΙΚΟΣ με παράνομα παρκαρισμένα ΙΧ εργαζομένων της Πολυεθνικής του Ανδρεάδη και ειναι τυχη που δεν ειχαμε πολύνεκρα ατυχήματα..Με ενα Διοικητή Τροχαίας και Αστυνομία που καλούνται απο τους κατοίκους και δεν ενεργούν κατόπιν εντολών οπως συμπεραίνει καθε νοήμων άνθρωπος της Δήμαρχου κ.Υδραίου και της Περιφερειάρχου κ.Κράτσα που εχουν υποκύψει στο Μεγάλο Κεφάλαιο για το ΙΚΟΣ και τους εξυπηρετούν σε βαρος της περιοχής και των κατοίκων.

Τέλος δείτε τις Πλαστικές σακούλες Καρκίνου που πέταξαν απο τις ιχθυοκαλλιέργειες Σαγιάδας και σκέπασαν την Παραλία του ΥΨΟΥ μέχρι το Πυργί.. Το Νησί ζει μέρες Καταστροφής σχεδόν σε ολους τους τομείς απο τις ανίκανες Πολιτικά Κράτσα και Υδραίου επιλογές της ΝΔ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ στο amazonios TV

ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑΕπιχείρηση Κουτόχορτο απο Υδραίου – Κράτσα στην Κέρκυρα..Η επίθεση σε 10 Συμβούλους απο την Υδραίου.(Video)

IΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΚΙΝΓΚ

ΜΝΗΜΕΙΟ ΟΥΝΕΣΚΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button