364 αναφορές για παρενέργειες και 16 θανατοι μετα τον εμβολιασμό τους “εξετάζονται” στην Ελβετία.

Υποθέσεις 16 ανθρώπων που πέθαναν αφού έκαναν το εμβόλιο για τη νόσο COVID-19 διερευνά η ρυθμιστική Αρχή για τα φάρμακα στην Ελβετία Swissmedic, όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή (26/02).

Η ρυθμιστική Αρχή για τα φάρμακα στην Ελβετία Swissmedic ανακοίνωσε, την Παρασκευή (26/02), πως τουλάχιστον 16 άνθρωποι πέθαναν αφότου έκαναν το εμβόλιο για τη νόσο COVID-19.

Συγκεκριμένα, οι Αρχές εξέτασαν 364 αναφορές για ύποπτες ανεπιθύμητες ενέργειες μετά τον εμβολιασμό, εκ των οποίων οι 199 σχετίζονται με το εμβόλιο των Pfizer/BioNTech και οι 154 με εκείνο της Moderna.

Ακόμα, εντοπίστηκαν 95 σοβαρές αντιδράσεις, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων περιπτώσεων αναφυλακτικού σοκ και 16 θανάτων.

Χαρακτηριστικά, σε σχετική ανακοίνωση τονίζεται:

«Σε 16 σοβαρές περιπτώσεις, οι άνθρωποι πέθαναν σε διαφορετικά διαστήματα μετά τον εμβολιασμό. Η μέση ηλικία τους ήταν τα 86 χρόνια και οι περισσότεροι είχαν ήδη σοβαρές ασθένειες».

​Σύμφωνα με την Swissmedic η ανάλυση αυτών των περιπτώσεων δεν αποκάλυψε στοιχεία ότι ο εμβολιασμός ήταν η αιτία θανάτου.
Η συνήθης πρακτική Παγκοσμίως ειναι να μην συσχετίζουν τους θανάτους και τις παρενέργειες με τα εμβόλια.. Οι Νοήμονες ομως καταλαβαίνουν!!!

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button