29.760 για σύμβουλο της παράκαμψης 3 Γεφυρια & 37.200 για σύμβουλο περι διάβρωσης..απο την Κράτσα Π.Ι.Ν!!

Επεσε πολύ Κράξιμο σε Κράτσα - Μουζακίτη απο τους πολίτες..Διαβάστε τι τους σέρνουν οι πολίτες..

Ψηφίστηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων το οποίο συνεδρίασε το διήμερο 27 και 28 Μαΐου 2023 στην Κεφαλονιά η  έγκριση χρηματοδότησης με ποσό 29.760 € για την ανάθεση Τεχνικού συμβούλου στο έργο της δημιουργίας παρακαμπτήριας οδού Τρία Γεφύρια-Βρυώνη και συγκεκριμένα την ολοκλήρωση των θεμάτων του κτηματολογίου.
Για να σου τακτοποιήσει το Κτηματολόγιο σχεδόν ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ !!!!! Αυτες ειναι δουλειές με φούντες!!!
Εγκρίθηκε επίσης πίστωση ποσού 37.200 € για Τεχνικό σύμβουλο για την προστασία των ακτών βορειοδυτικής Κέρκυρας από τη διάβρωση  Λουκάς, Καναλ’ Νταμούρ , Άγιος Ιωάννης Καρουσάδων…
Και για την Διάβρωση Σύμβουλος με ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΠΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ!!!
Τελικά εκτος απο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ και σύμβουλος να είσαι  μασάς καλά σε αυτη τη Περιφέρεια Ιονίων Νησων…Κράτσα Κρούτσα και τα λεφτά στη Τσεπη…Ο πολίτης του Κράζει ….και δικαιολογημένα. Εδωσαν για βελτίωση του Οδικού Δικτίου 47.000 σε παρακαμπτήριων επαρχιακών οδών και δεν ντρέπονται για αυτα τα ψίχουλα αλλα τα διατυμπανίζουν λες και κάνουν εργο!!
Διαβάστε τι τους γράφουν κατω απο την ανάρτηση του Προέδρου του Περιφερειακού συμβουλίου Ιονίων Νήσων..ΠΕΦΤΕΙ ΠΟΛΥ ΚΡΑΞΙΜΟ!!
Η Ελένη Φρόνιμου τους γράφει Καλοφάγωτα!!! Εχουν ενα νησι Βρωμιά χωρις φώτα χωρις δρόμους αλλα δεν εχουμε βγει με τα ντουφέκια!!
Η Πρόεδρος Κοινότητας Ζυγού γραφει σε Κράτσα-Μουζακίτη για δρόμους καρμανιόλες ειμαστε θυμωμενοι με την αντιμετώπιση σας
Η Αποστολία Κούστα γράφει μας κοροϊδεύετε ανεβάζοντας και video..
H Oλγα Καρδακάρη γράφει Δεν Υπάρχει ντροπή..Τι κάνατε 4 χρόνια??? Ταλαιπωρείτε το κόσμο..
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥΖΑΚΙΤΗ..

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button