Μέσα στο παλάτι εκδήλωση και απ έξω χωματερή και βρώμα… Το Δώρο του Νικολούζου!!!! (Video)

Τα 25 χρόνια μετά την Σύνοδο Κορυφής η Κέρκυρα θυμάται…ήταν χθες η εκδήλωση στο Παλάτι της Κέρκυρας….Την ώρα που διεξάγονταν αυτή η εκδήλωση με τη συμμετοχή υψηλών προσώπων μπροστά από το παλάτι ο Δήμαρχος της Κέρκυρας άφησε μια χωματερή και τους γύφτους να κάνουν “διαλογή” σκουπιδιών!!!!!

Ο Δήμαρχος Κέρκυρα απών από την εκδήλωση όπως απών και απο την στοιχειώδη εικόνα που προσβάλει τη Κέρκυρα τον πολιτισμό της και την Ιστορία της…

Η ξεφτίλα της Δημοτικής αρχής δεν έχει όρια. Τώρα για την εκδήλωση που έγινε χθες Κυριακή 23 Ιουνίου 2019, ώρα 19.00, στα Ανάκτορα Αρχ. Μιχαήλ και Αγ.Γεωργίου, που πραγματοποιήθηκε από τον σύλλογο Albert Cohen Corfu “Σύνοδος Κορυφής Ευρωπαϊκής Ένωσης, 25 χρόνια μετά” τιμώντας την επέτειο από τη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε. στην Κέρκυρα το 1994 παρευρέθησαν εκπρόσωποι τριών χωρών της Αυστρίας, Σουηδίας και Φινλανδίας που εντάχθηκαν τότε στην Ε.Ε.

Συμμετοχή στην εκδήλωση είχε η Παιδική χορωδία Κέρκυρας στην έναρξη της βραδιάς και μουσική εκδήλωση στη λήξη με τον βαρύτονο Παντελή Κοντό και τη σοπράνο Galina Knysh.

Μπροστά απο το Παλάτι στην Κεντρικότερη Πλατεία της Κέρκυρας στη Σπιανάδα απέναντι από το Λιστον .Στην Είσοδο απο το Παλάτι μόλις ειχε τελειώσει την εμφάνιση της για τα 25 χρόνια από την Σύνοδο κορυφής  η Παιδική Χορωδία!!!

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button