25 χρόνια μετά την Σύνοδο Κορυφής στη Κέρκυρα…Εκδήλωση στο Παλάτι..(Φωτό & Video)

Εκδήλωση έγινε χθες Κυριακή 23 Ιουνίου 2019, ώρα 19.00, στα Ανάκτορα Αρχ. Μιχαήλ και Αγ.Γεωργίου.

Οργανώθηκε  από τον σύλλογο Albert Cohen Corfu «Σύνοδος Κορυφής Ευρωπαϊκής Ένωσης, 25 χρόνια μετά» τιμώντας την επέτειο από τη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε. στην Κέρκυρα το 1994 παρευρέθησαν εκπρόσωποι τριών χωρών της Αυστρίας, Σουηδίας και Φινλανδίας που εντάχθηκαν τότε στην Ε.Ε.

Συμμετοχή στην εκδήλωση είχε η Παιδική χορωδία Κέρκυρας στην έναρξη της βραδιάς και μουσική εκδήλωση στη λήξη με τον βαρύτονο Παντελή Κοντό και τη σοπράνο Galina Knysh.Δείτε το VIDEO παρακάτω

Παρέστησαν η Νεα Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ.Ρόδη Κράτσα ,η νέα Δήμαρχος Κέρκυρας κ.Μερόπη Υδραίου ο επικεφαλής της Αντιπολίτευσης στην Περιφέρεια κ.Σπύρος Σπύρου ο κ.Χρύσανθος Σαρλής επικεφαλής παράταξης στο Νέο Δημοτικό Συμβούλιο ,η υποψήφια Βουλευτής κ.Ινα Ταράντου  και ο Πρόεδρος του συλλόγου Albert Cohen Corfu κ.Σπύρος Γιούργας.

Την εκδήλωση τίμησαν ο πρώην πρωθυπουργός της Σουηδίας κ.Carl Bildt , o πρώην αναπληρωτής Υπουργός της Σουηδίας κ. Frank Bellfrage , ο πρέσβης της Αυστρίας στην Αθήνα κ. Αndrea Ikic Bohm ,o πρέσβης της Φιλανδίας στην Αθήνα κ.Juha Ryykko, η Πρέσβης της Σουηδίας στην Αθήνα κ.Charlotte  Sammeline και ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας της Ευρωπαικής Επιτροπής στο Βέλγιο κ. Jimmy Jamar.

Τέλος έλαμψε δια της απουσίας του ο “προσωρινός” Δήμαρχος Κέρκυρας κ. Κ.Νικολούζος!!!!!

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & VIDEO απο την εμφάνιση του βαρύτονου Παντελή Κοντου και της Σοπράνο Galina Knysh.

 

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close