Ο Αντιδήμαρχος Τ.Υ κ.Ανδρεας Γουλής για την Σπηλιά και δρόμο αεροδρομίου που πλημμυρίζουν στην εκπομπή Αμαζόνιος.(VIDEO)

σπηλια66Η περιοχή της Σπηλιας (Παλαιά πόλη)  του Δήμου Κέρκυρας και ο δρόμος έξω από το Αεροδρόμιο σε κάθε έντονη βροχόπτωση πλημμυρίζουν.

Ειδικότερα στη περιοχή της Σπηλιάς που έχει εμπορικά καταστήματα οι κάτοικοι διαμαρτύρονται και ζητούν λύση. Η κατασκευή της αποχέτευσης είχε γίνει γύρω στο 1970.Τα νερά απο τότε έτρεχαν κανονικά στη θάλασσα. Με το έργο κατασκευής της μικρής Μαρίνας πληροφορίες αναφέρουν οτι ο εργολάβος έσκαψε και έσπασε το σωλήνα αυτό και τον μπάζωσε με αποτέλεσμα να μην υπάρχει διέξοδος.Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κέρκυρας κ.Ανδρεας Γουλής μίλησε σήμερα στο ραδιόφωνο μας και στην εκπομπή ΑΜΑΖΟΝΙΟΣ στο δημοσιογράφο Χρονη Προσαλέντη.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΟΥΛΗΣ:Υπάρχει ένα θέμα που αφορά τη ΔΕΥΑΚ. Υπάρχει και ένα πρόβλημα στην αποχέτευση που βγαίνει στη Μαρίνα η οποία δεν μπορεί να λειτουργήσει αν δεν επισκευαστεί. Υπάρχει σε ενα σημείο καθίζηση και εκει πρέπει να γίνει έργο για να επισκευαστεί αυτό το φράξιμο του αγωγού.Η ΔΕΥΑΚ θα το δημοπρατήσει και εχει μπει σε προγραμματισμό.

Στο Αεροδρόμιο και στο δρόμο πουν πλημμυρίζει έχουμε ενημέρωση ότι υπήρχε ενας αγωγός που πήγαινε τα όμβρια μέσα στο Αεροδρόμιο.Δεν μας επιτρέπουν να λειτουργήσουμε η να φτιάξουμε αγωγό που να πέφτουν προς το αεροδρόμιο. Εδω έχουμε δυο λύσεις ειτε θα κατευθυνθούμε  προς ένα ανοικτό αγωγό προς τα Τρια Γεφύρια η προς την περιοχή της Γαρίτσας. Εχουμε δεσμευτεί ότι θα τοποθετηθεί.το κόστος είναι γύρω στις 60.000 ευρω.

 

ΔΕΙΤΕ και ΑΚΟΥΣΤΕ ολόκληρη τη τοποθέτηση του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών κ.Ανδρέα Γουλή για το πως θα λυθεί το πρόβλημα της Σπηλιά και του δρόμου στο Αεροδρόμιο που πλημμυρίζουν μετά από κάθε έντονη βροχόπτωση.Εκπομπή ΑΜΑΖΟΝΙΟΣ (01/01/2018)

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button