218 πήγαν για Τεστ στη Κέρκυρα δηλαδή το Ο,47% του πληθυσμού…Οι Κερκυραίοι τους έγραψαν κανονικά

Απο τους 218 βρηκαν 2 θετικά….Έκοψαν τα πανηγύρια και τωρα τα στήνουν στο Δρόμο σαν τους “Γύφτους” τα συνεργεία του ΕΟΔΥ για να κάνουν Δωρεάν Τεστ..με διαγνωστικά που δεν ξεχωρίζουν τον covid 19 απο τις υπόλοιπες γριπες….κάνοντας οτι κάνουν σε ολη την Ελλάδα να βγάζουν ΨΕΥΔΕΙΣ αριθμούς θετικών Τεστ που τα βαφτίζουν και κρούσματα…Και φανταστείτε οι δυο που βγήκαν ΨΕΥΔΩΣ ΘΕΤΙΚΟΙ πήγαν μονοι τους χωρίς να εχουν συμπτώματα!!! Υγιείς άνθρωποι!!

Τα δείγματα τα πήραν υπαίθρια ως να ηταν προσέλευση σε Πανήγυρι διπλα στην Κεντρική Οδο Εθνικής Παλαιοκαστρίτσας σε πρόχειρα στημένα Τραπέζια πάνω στο οδικό δίκτυο σαν να εστηναν  Γύφτοι την πραμάτεια τους..

Μάλιστα Τοπικά Μέσα το “Παζάρι-Φιάσκο” αυτο το παρουσίασαν  ως μεγάλη προσέλευση  απο τους πολίτες …Βάσει του πληθυσμού της Κέρκυρας το ποσοστό των προσερχομένων ηταν  κοντά στο  ΜΗΔΕΝ ητοι 0,47% του πληθυσμού της Κέρκυρας .

Τα αναξιόπιστα Τεστ τα εχει κραξει και το Μέλος της Κυβερνητικής Επιτροπής κ.Τσιορδας…αλλα αυτοι συνεχίζουν τις παραστάσεις για το Θέατρο του Μητσοτάκη..και την ΑΠΑΤΗ με τα Τεστ που δεν κανουν διάγνωση Κορωνοιού.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΤΣΙΟΔΡΑ.Πατήστε PLAY

ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΕΥΔΩΣ ΘΕΤΙΚΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ!!!..

Στο “πανήγυρι” αυτο παρόντες ηταν ο Βουλευτής της ΝΔ κ.Γκικας η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων  κ.Κράτσα που αποδέχονται αυτή την ΑΠΑΤΗ ως κομματικά πειθήνια όργανα!!

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button