Ως εκπρόσωπος του Zanadu τοποθετήθηκε στο Σ.Α.Σ η Αντιδήμαρχος Μαθρακίου…Αρχισαν οι απειλες!!!

Eαν κάποιος δεν την ήξερε θα νόμιζε οτι ήταν εκπρόσωπος του πλοιοκτήτη Αντίοχου και οτι υπερασπίζεται το Zanadu.H Aντιδήμαρχος Μαθρακίου βρέθηκε στην Αθήνα μαζί με τον Αντιδήμαρχο Οθωνων κ.Θ.Λουκανάρη για το θέμα της δρομολόγησης πλοίου στα Διαπόντια νησιά. Απων απο τη συνεδρίαση για το μέλλον της γραμμής ήταν ο Αντιδήμαρχος Ερείκουσας κ.Ανδρεας Γουλής.

Η κ.Νονη Μάστορα το παίζει σε δυο ΤΑΜΠΛΩ….Αλλα έλεγε δημοσίως σε δηλώσεις της σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό και άλλα έκανε μέσα στο Συμβούλιο Ακτοπλοικών  Συγκοινωνιών (Σ.Α.Σ).

Στη Τηλεόραση δήλωνε οτι το πλοίο και ο πλοιοκτήτης του δεν εφερε το Πιστοποιητικό Ασφαλείας και ότι κόπηκε από το Υπουργείο.Επισης ανέφερε οτι το πλοίο δεν πληρεί ούτε τις προϋποθέσεις της προσωρινής λύσης γιατι δεν μπορεί να μεταφέρει Φορτηγά με αποτέλεσμα να υπάρχει πρόβλημα σε ΟΤΕ και ΔΕΗ για να αποκαταστήσουν βλάβες στα νησιά αφού δεν μπορούν να πάνε τα συνεργεία με αυτο το πλοίο!!!! Τελος ειπε οτι το Υπουργείο θα προχωρήσει σε νεο διαγωνισμό…

Μεσα όμως στο Συμβούλιο τοποθετήθηκε ως εκπρόσωπος του Zanadu λέγοντας χαραχτηριστικά οτι:

Δεν ζητώ αύξηση της επιδότησης ούτε έχω πρόβλημα να μείνει το ποσόν του κάθε δρομολογίου όπως μέχρι τώρα ήταν. Και μείωση του ποσού να γίνει δεν έχω κανένα πρόβλημα..

Δηλαδή η κ.Μαστορα υπέδειξε στο Συμβούλιο και το Υπουργείο να μην αυξηθεί η επιδότηση για να μην βρεθει αλλο πλοίο μεγαλύτερο ωστε να μπορει εκ νεου ο κ.Αντίοχος να ξαναμπει στον επόμενο διαγωνισμό και να μην υπάρχει αλλος ανταγωνιστής!!!! ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ..ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΝΗΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ Ο ΑΝΤΙΟΧΟΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΡΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑ ΦΟΡΤΗΓΑ….ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΛΥΣΗ!!!Τα ειπε καλύτερα και απο τον Αντίοχο…

Ο Αντιδήμαρχος Οθωνων κ.Λουκαναρης κράτησε σωστή θέση και ζήτησε την αύξηση της επιδότησης και υπερασπίστηκε με το αίτημα του  να βρεθεί λυση.Μαλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν οτι αμέσως μετα τη τοποθέτηση της Νονης Μαστορα τα βρήκαν για αυτή την οβιδιακη μεταμόρφωση της Αντιδημάρχου σε βάρος των τριών νησιών….

Παρόντες στη συνεδρίαση ηταν ο κ.Αλέξανδρος Κασσίμης Αντιπλοίαρχος Πολεμικού Ναυτικού ε.α και ο πρωην Προεδρος Μαθρακίου κ.Αργυρός Ιωάννης.

Ο Αντιδήμαρχος Οθωνων κ.Λουκανάρης διαψεύδει οτι η κ.Μαστορα δεν ζήτησε αύξηση επιδότησης αλλά βεβαιώνει οτι η Αντιδημαρχος Μαθαρακίου  ζήτησε κατώτερο πλοίο!!! Το θεμα θα το δούμε  και πάλι οταν δημοσιευτούν τα πρακτικά απο το Σ.Α.Σ..

Τα ανωτέρω προκύπτουν και από την ανάρτηση του κ.Κασσίμη στο διαδίκτυο οπως βλέπεται παρακάτω:

ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ZANADU ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΝΟΝΗΣ ΜΑΣΤΟΡΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΚΑΟΥΜΠΟΥΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΑΣΣΙΜΗ…

Το βρώμικο κύκλωμα που δεν θελει αποκαλύψεις  και θελει με το ΖΟΡΙ να μπει ενα ακατάλληλο πλοίο αρχισε τηλεφωνήματα και μηνύματα στο Αλέξανδρο Κασσίμη για να σταματήσει να γράφει στο διαδίκτιο..

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ

ΦΑΡ ΟΥΕΣΤ ΣΤΗ ΚΕΡΚΥΡΑ ..ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΡΕΙΚΟΥΣΑΣ ΜΑΘΡΑΚΙΟΥ ΚΑΙ ΟΘΩΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΣΕΙ Ο ΑΝΤΙΟΧΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ

 

Τελευταία εξελιξη θα έχουμε στη επόμενη συνεδρίαση του Σ.Α.Σ που θα γίνει Τριτη 12/02/2019 για τον καθορισμό της γραμμής οπως αποτυπώνεται στην ημερήσια διαταξη.Εδω θα δούμε τι αποτέλεσμα έχουν ολα αυτά και οι πιέσεις που υπάρχουν σε ολα τα επίπεδα….

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button