Τριήμερο στο Ναιρόμπι ο Νικολούζος.”Ελυσε” το πρόβλημα με τα σκουπίδια και ψάχνει τη Γαλάζια βιώσιμη Οικονομία!!!

Από τις 15 ήμερες στην Αμερική και απο την WORD TRAVEL MARKET στο Ναιρόμπι!!!! Στην Ανατολική Αφρική ..Στη πόλη που θεωρείται από τις πιο επικίνδυνες Τρεις μέρες 26-27-28 Ιανουαρίου για την Βιώσιμη Γαλάζια Οικονομία..Που να τα ξαναζήσει αυτά ο Δήμαρχος….Εκει υπάρχει και η Φυλή των Μασσαι….Βέβαια η πόλη εχει εικόνα διαφορετική απο τις φαβέλες και τη γύρω φτώχεια… η περιοχή εχει βαθιά χαραγμένο το στοιχείο της εκμετάλλευσης  του δυνατού στον αδύνατο. Ετσι μπορεί να μας έρθει ανανεωμένος  και με περισσότερη εμπειρία…

Το Συνέδριο διοργανώνεται από την κυβέρνηση της Κένυα με τη συνεργασία των κυβερνήσεων του Καναδά και της Ιαπωνίας.

Πρόκειται για το πρώτο παγκόσμιο συνέδριο για τη Βιώσιμη Γαλάζια Οικονομία στο οποίο θα πάρουν μέρος περισσότεροι από 4.000 συνέδρους από όλον τον κόσμο, αναπτυγμένες και αναπτυσσόμενες χώρες.

Η Ατζέντα για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη 2030 δίνει μεγάλη σημασία στη συνεισφορά της Γαλάζιας Οικονομίας για την επίτευξη της βιώσιμης ανάπτυξης. Η Γαλάζια Οικονομία περιλαμβάνει τη βιώσιμη χρήση και διατήρηση των ωκεανών, των θαλασσών, των λιμνών, των ποταμών και των άλλων υδάτινων πότων, που έχουν τη δυναμική βιώσιμης ανάπτυξης χωρίς αποκλεισμούς. Ιστορικά, η Γαλάζια Οικονομία αναγνωρίζεται ως η κινητήρια δύναμη ανάπτυξης και ευημερίας των βιομηχανικών χωρών.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button