Την Τριτη ψηφίζεται στη Βουλή το σπάσιμο του Δημου Κερκυρας σε τρεις…Γελοιοποιούν το θεσμό στο παραπέντε!!!

Αυτό που κάνουν είναι η γελοιοποίηση του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης..Με το σπάσιμο δεν υπάρχει Δήμος Κέρκυρας η Κερκυραίων. σβήνουν και την ονομασία και τον μετονομάζουν σε Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας με Βόρειους και Νοτιους….Η Ποδοσφαιροποίηση των Δήμων και η γελοιοποίηση του θεσμού της Τοπικής αυτοδιοίκησης ψηφίζεται την Τριτη 05 Μαρτίου στη Βουλή των Ελλήνων.
Σύμφωνα με την τροπολογία ο Ενιαίος Δήμος σπάζει στα τρία και ο Νουνός Υπουργός Χαρίτσης έδωσε και τα νεα ονόματα…
– Δήμος Βόρειας Κέρκυρας, με έδρα την Αχαράβη, αποτελούμενος από τις Δημοτικές Ενότητες Αγίου Γεωργίου, Εσπερίων, Θιναλίου και Κασσωπαίων.
– Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, με έδρα την Κέρκυρα, από τις ενότητες Αχιλλείων, Ερεικούσσης, Κερκυραίων, Μαθρακίου, Οθωνών, Παλαιοκαστριτών, Παρελίων και Φαιάκων.
– Δήμος Νότιας Κέρκυρας, με έδρα τη Λευκίμμη, από τις ενότητες Κορισσίων, Λευκιμμαίων και Μελιτειέων.








