Πρώην Συνεργάτης του Σόρος Προειδοποιεί …Έτοιμοι για το Απόλυτο ΧΑΟΣ σε όλη την Υδρόγειο…

victor-sperandeoΈνας πρώην συνεργάτης του George Soros αποκάλυψε και προειδοποίησε πως «είμαστε έτοιμοι να παρακολουθήσουμε το απόλυτο f * cking χάος σε όλη την υδρόγειο σε λιγότερο από δύο μήνες’. Ο λόγος για τον Victor Sperandeo.

Ο Sperandeo αναφέρει χαρακτηριστικά: «Οι εκλογές σε Ολλανδία και Γαλλία αναμένεται να παίξουν καθοριστικό ρόλο. Ένα λιοντάρι θα οδηγήσει τους Ολλανδούς έξω από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Ο Greert Wilders τρέχει για να οδηγήσει τις Κάτω Χώρες, πρόκειμένου να κερδίσει την επιλογή αυτή. Τον έσυραν σε δίκη με την κατηγορία της υποκίνησης μίσους και είναι πολύ τσαντισμένος γι’ αυτό. Θα κάνει τα πάντα για να βγάλει την Ολλανδία από την Ε.Ε».

Και συνεχίζει: «Και στη Γαλλία το προβάδισμα έχει η Μαρίν Λε Πεν που αν κερδίσει τις εκλογές θα… τραβήξει τη χώρα έξω από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Το ευρώ δεν πρόκειται να πάει μακριά και κάθε χώρα θα πάει πίσω στο δικό της νόμισμα. Ο απόηχος είναι το πλήρες χάος και η παγκόσμια ύφεση! Η ΕΕ είναι ένα «τοστ» και όλος ο κόσμος πρόκειται να αισθάνθεί τις επιπτώσεις της κατάρρευσης της ΕΕ. Για παράδειγμα, θα υπάρξουν ακραία φαινόμενα πληθωρισμού σε χώρες όπως η Ιταλία.

Και τι πρόκειται να συμβεί στο χρηματιστήριο των ΗΠΑ; Οι άνθρωποι θα σταματήσουν να αγοράζουν τα αποθέματα των ΗΠΑ, επειδή θα υπάρξει παγκόσμια κατάθλιψη. Θα υπάρξει απόλυτο «f * cking χάος» που αρχίζει στις 15 Μαρτίου και κανείς δεν μιλάει γι ‘αυτό. Όταν οι 27 χώρες προχωρήσουν στην εκτύπωση των δικών τους χρημάτων. Πίσω αυτό θα είναι το χάος. Η ΕΕ ήταν χτισμένη πάνω σε Γαλλία και Γερμανία, έτσι χωρίς τη Γαλλία, δεν υπάρχει Ένωση. Θα υπάρξει ακράια ζήτηση για τον χρυσό. Σας υπόσχομαι ότι θα υπάρξει απόλυτο χάος’.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button