Πασχα Τέλος ….απαγόρευσαν τη λειτουργία των Τουριστικών Καταλυμάτων εως 30 Απριλίου!!!

Ξενοδοχεία και Τουριστικά καταλύματα το ΠΑΣΧΑ κλειστα!!!

Η κυβέρνηση αποφάσισε και ήδη δημοσιεύθηκε στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβέρνησης (ΦΕΚ), την προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας, για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας, για το χρονικό διάστημα 15/03 – 30/04/2020, όλων των κύριων και μη κύριων τουριστικών καταλυμάτων εποχικής λειτουργίας.

Αυτό σημαίνει οτι η Οικονομική Ζημια με πρόσχημα το Κορωνοιό θα συνεχιστει και μετα τις 15 ημερες που εκλεισε τα καταστηματα και το ΠΑΣΧΑ!!!! Κυριακή των Βαιών εχουμε στις 12 Απριλίου και Πάσχα 19 Απριλίου.

Με αυτα τα μετρα το ΚΡΑΧ δειχνει οτι ειναι προ των πυλών…για μια ασθενεια που την εριξαν για την  επανεκίνηση της Οικονομίας .

Το κλείσιμο όλων των μαγαζιών, υπηρεσιών κλπ σε όλην την Ευρώπη, το κλείσιμο των  συνόρων  ουσιαστικά καταστρέφει ολοκληρωτικά την οικονομία..Τουριστικά γραφεία, ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, εποχιακές δομές και λειτουργίες είναι λογικό ότι θα καταστραφούν Οικονομικά.

Είναι δεδομένο ότι σε λίγες εβδομάδες, η ανεργία θα εκτοξευθεί, πολλές επιχειρήσεις δεν θα μπορέσουν να αντέξουν για να ξανανοίξουν..Ερχεται απαγόρευση κυκλοφορίας και μαζικες απολύσεις εαν το κόλπο το συνεχίσουν θα φθάσουμε και σε  υποχρεωτικες αδειες ανευ αποδοχων…Δεν ειναι δυνατον να κλεισουν τα πάντα και να χρηματοδοτουν επιχειρησεις και εργαζόμενους να κάθονται…

Η πορεια αυτη θα οδηγήσει σε πτωση των Νομων κατω απο την δικαιολογια της υγειας του πολιτη .Επιβάλουν σε ολους τους ανθρωπους τον φοβο για να μας κάνουν να ειμαστε σε πληρη υποταγη

Πολλα δεν κολλανε απο ολα οσα βλεπουμε να συμβαινουν , αντιδρασεις των κρατων , τροποι προστασιας με λαθος σκεπτικο, νουμερα που δεν ακολουθουν την λογικη , ενα μηνα επικοινωνιακος πολεμος απο το ιδιο το συστημα να μην ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΟΥΜΕ γιατι δεν ειναι ιος επικινδυνος και αμεσως μετα αλλαγη πλευσης.

Το Κραχ ειναι ο στόχος τους και αυτο το δειχνουν καθε μερα…Καμια προσπάθεια για να βρουν αντιδοτο στον ιό που εριξαν γιατι η Νεα Ταξη Πραγματων και οι Σιωνιστες επιζητούν το Κραχ…για επανεκίνηση της Οικονομίας με τους δικούς τους κανόνες….

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button