Οδηγός του Υπ.Κτελ Κέρκυρας πέταξε τις βαλίτσες Ιταλών στο πεζοδρόμιο και οικογένεια από το λεωφορείο!!!

Το Σάββατο 03 Αυγούστου καταγράφηκε μια απαράδεκτη συμπεριφορά οδηγού του Υπεραστικού Κτελ Κέρκυρας.Συγκεκριμένα στο δρομολόγιο των 17.30 Κέρκυρα προς Σιδάρι στη στάση του Τελωνείου περίμενε μια οικογένεια Ιταλών με βαλίτσες για να επιβιβασθεί στο λεωφορείο.

Όπως αναφέρει ανάρτηση στο facebook από το χρήστη Ταραντέλα της Κέρκυρας αφού έβαλαν τις βαλίτσες στη μπαγαζιέρα του Λεωφορείου και είχε ανεβεί η γυναίκα με τα παιδιά της μέσα σε αυτό ο σύζυγος ήταν έξω από το λεωφορείο για 30 δευτερόλεπτα και δεν ανέβηκε μαζί τους..

Ο Οδηγός εκνευρίστηκε και έξαλλος άφησε το τιμόνι κατέβηκε από τη θέση του έβγαλε τις βαλίτσες των Ιταλών έξω από τη μπαγαζιέρα πετώντας τες στο πεζοδρόμιο και στη συνέχεια έβγαλε την γυναίκα του Ιταλού με τα παιδιά της από το λεωφορείο!!!! Ο Ιταλός μάταια χτύπαγε τη πόρτα του λεωφορείου να μεταπείσει τον οδηγό ο οποίος τους παράτησε στη στάση!!!!

Το περιστατικό θα πρέπει να το εξετάσει η Διοίκηση του Υπεραστικού Κτελ  να δώσει το όνομα του οδηγού και να τον καλέσει να απολογηθεί γι αυτή την ενέργεια του απέναντι στους Ιταλούς τουρίστες….η να δώσει την δική του εκδοχή ο οδηγός αν ειπώθηκε κάτι. Οτι και να συνέβη πάντως δεν πετάμε βαλίτσες και δεν κατεβάζουμε τουρίστες από το λεωφορείο. Τουλάχιστο  για την αποβολή τους θα έπρεπε να κληθεί η Αστυνομία.Δείτε και την σχετική ανάρτηση..

Tην ανάρτηση υπογράφουν Βούλα Μπούκα και Φίλιππος Παργινός.Το Κτελ κάλεσε τον οδηγό της 3ης Αυγούστου των 17.30 να τον ρωτήσει τι εγινε? Μάλλον οχι..διότι απάντησε μέσω facebook ζητώντας καταγγελία….

Και χωρίς καταγγελία κύριοι του ΚΤΕΛ εφόσον το δημοσίευσε Ηλεκτρονική Εφημερίδα θα έπρεπε ηδη να εχει εκδοθεί ανακοίνωση για τα οσα αναρτήθηκαν καθώς διάψευση η επιβεβαίωση..Ο Ρεπόρτερ του δρόμου δεν ειναι υποχρεωμένος να κάνει και έγγραφη καταγγελία..Το ΚΤΕΛ υποχρεούται να ψάξει τι εγινε στη πραγματικότητα…Ας μιλήσει λοιπόν με τον οδηγό του και με την κ. Βούλα Μπούκα που το έγραψε…

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΡΟΜΟΥ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

e-mail: tarantellacorfu@gmail.com

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button