Νικολούζος:Oσοι δεν έχετε πρόσκληση φευγεται αλλιώς την αναβάλω

Mε τα χέρια στις τσέπες  ο ΜΑΓΓΑΣ των ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ τους εδιωξε

Ο Δήμαρχος Κέρκυρας για αλλη μια φορά τίναξε μια συζήτηση για την κατάσταση με τα σκουπίδια και ανέβαλε την συνάντηση που θα γινόταν στο Φουαγιέ του Δημοτικού θεάτρου για τα απορρίμματα…Στη συνάντηση αυτή είχε καλέσει αυτοδιοικητικούς ,επικεφαλείς παρατάξεων,Θεσμικούς ,Παραγωγικούς φορείς κλπ…

Η αντίδραση προήλθε απο την παρουσία των συλλόγων Τεμπλονίου και Λευκιμμης που εχουν δεχθεί τα απορρίμματα και τους οποίους  έθεσε ο κ.Νικολούζος εκτός συζήτησης. Μάλιστα είχε το γνωστό ΜΑΓΓΙΚΟ στυλ …ορθιος με τα χέρια στις τσέπες  για μεγάλο διάστημα και ανένδοτος στο να παρίστανται εκπρόσωποι των κατοίκων που τους στέλνει τον “ΚΑΡΚΙΝΟ”  !!!

Ο Δήμαρχος Κέρκυρας βάζει μπροστά τον εγωισμό με  τα πολιτικά παιχνίδια και τα εργολαβικά συμφέροντα και “πέταξε” εξω όλους μαζί και το πρόβλημα….Τις συναντήσεις τις κάνει με όποιον γουστάρει και ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ…Η Δημοκρατία του Νικολούζου μετα τα ΜΑΤ συνεχίζεται….

Κ.ΝΙΚΟΛΟΥΖΟΣ(Δήμαρχος Κέρκυρας):Στο Δημοτικό Συμβούλιο μπορεί ο καθένας να πει τα δικά του!!! Η συζήτηση αυτή έγινε κατόπιν προσκλήσεως .Δεν είναι πρόθεση μας να κάνουμε ανοικτή συγκέντρωση….Ειναι μια συνάντηση εργασίας…Οσοι δεν έχετε πρόσκληση φευγεται αλλιώς την αναβάλω!!!!

Γ.ΠΑΝΔΗΣ: Ο Δημαρχος ήθελε  μέχρι την αποχώρηση του να στολίσει με όμορφα λόγια αυτούς που κάλεσε…και  να έχει ενα ήπιο κλίμα  και να  αναβαθμίσει το χαμένο του προφίλ και αξιοπρέπεια…Αυτα δεν είναι θέματα που συγκαλεί μια φορά .Δεν ήθελε να ακούσει που βρισκόμαστε και την πραγματικότητα και ποια είναι η πραγματική λύση…Αντι να έρθει σε επαφή με το κόσμο και να μπορέσουμε να επιβιώσουμε σαν νησί…..Τι έχει κάνει μέχρι σήμερα..Απέδειξε οτι ήταν τόσο λίγος ..Δεν θέλει να ακούσει λύσεις .. το κόσμο ούτε να  κάνει κάτι  έστω και την τελευταία στιγμή…

ΔΕΙΤΕ 2 video (απο το Corfou) ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Γ.ΠΑΝΔΗ(Συλ.Αλευχιμον-Λευκίμμης).

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button