Μπάχαλο στο Δήμο Νότιας Κέρκυρας…12 μέρες χωρίς Ληξιαρχείο!!!!

Oι κάτοικοι του Δήμου της Νότιας Κέρκυρας έχουν αγανακτήσει απο τις πρώτες μέρες γιατί δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν…Δημαρχιακό μέγαρο δεν Υπάρχει…..Γραφείο Ληξιαρχείου ΔΕΝ λειτουργεί!!!! Ο νέος Δήμαρχος δεν έχει γραφείο πουθενά…Ολα αυτά συμβαίνουν διότι ο πρώην βουλευτής του Συριζα κ.Παυλίδης και η παρέα του τα έφτιαξαν στο πόδι!!!!

Οι Δημότες λοιπόν προσπαθούν εδώ και δώδεκα μέρες  να πάρουν πιστοποιητικά οικογενειακής κατάστασης  και άλλα έγγραφα αρμοδιότητας του Ληξιαρχείου δεν μπορούν να εκδοθούν!!! 12 μέρες απο την ανάληψη των καθηκόντων του ο κ.Λέσσης και η κυβερνώσα παράταξη δεν έχουν καταφέρει να μεταφέρουν τα αρχεία από τον Κεντρικό Δήμο Κέρκυρας για να λειτουργήσει το Ληξιαρχείο του η το ΚΕΠ Λευκίμμης!!!

Μα και με κάρρο να τα μετέφεραν θα είχε φθάσει σε δώδεκα μέρες εκτός αν ψόφησε το Άλογο που το σέρνει…Δεν λειτουργεί τίποτα..Ουτε σφραγίδες έχουν ούτε επιστολόχαρτα ουτε Δημαρχιακό γραφείο ούτε Δημαρχείο..Θα θα θα γίνουν…Αλλοι λένε οτι τα γραφεία του Δήμου θα γίνουν στους Αργυράδες αλλοι λένε οτι ο Δήμαρχος θα εγκατασταθεί πάνω απο τα ΚΕΠ Λευκιμμης και τα σενάρια τρέχουν δίχως οι πολίτες να μπορούν να εκδώσουν απαραίτητα έγγραφα!!!

Το μπάχαλο αυτό στο νέο Δήμο της Νότιας Κέρκυρας δεν έχει προηγούμενο!!!!

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button