Καταγραφή της Παράνομης φόρτωσης του Ζαναντου…Το Λιμεναρχείο άφαντο!!!! (VIDEO & Φωτό)

Συνεχίζονται οι ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ του Αντίοχου στη φόρτωση του πλοίου ΖΑΝΑΝΤΟΥ σχεδόν σε κάθε δρομολόγιο πρός τα Διαπόντια νησιά από το Λιμάνι της Κέρκυρας….Σήμερα Σάββατο 23 Μαρτίου 2019 έβαλε πάνω στον διάδρομο επιβατών εμπόρευμα(πράσινα οικοδομικά φύλλα και μπαλέτα νερού ,ένα θαλασσί κλειστό βαν στη δεξιά μεριά πάνω στο κίτρινο διάδρομο και ενω δεν χωρούσε κάτι άλλο στρίμωξε μπροστά από την μπουκα-πόρτα ένα τζιπάκι του Λιμενικού Σώματος!!!!!

Ο διάδρομος των επιβατών και των ΑΜΕΑ καλύφθηκε απο το ελάχιστο εμπόρευμα που μπορεί να βάλει το πλοίο και τα τα δυο αμάξια!!!!

Το Λιμεναρχείο άφαντο και το όχημα του Λιμεναρχείου να πατά τη κίτρινη γραμμή των επιβατών και να εμποδίζει τις δέστρες του πλοίου!!!!

Οπως βλέπετε στο VIDEO ολα αυτά κατεγράφησαν και το υλικό αυτό  είναι απόδειξη των οσων λέγαμε και οσων συνεχίζονται να γίνονται χωρίς το Λιμεναρχείο  και ο Λιμενάρχης Κέρκυρας να επιβλέπουν τη φόρτωση του ΖΑΝΑΝΤΟΥ.

Τα οχήματα εισέρχονται ως το πλοίο να ηταν επιβατηγό (Αρα χρειάζεται περισσότερο πλήρωμα) και οχι ως εμπόρευμα με γερανό!!! Ετσι όπως είναι φορτωμένο αν χρειαστεί οι επιβάτες σε έκτακτη ανάγκη θα μπορούν να βγουν μόνο από τις πλαϊνές  πόρτες  πρός τη θάλασσα και μόνο και οχι απο το γκαραζ …

Το γκαράζ του πλοίου δεν έχει το απαιτούμενο χώρο να εξυπηρετήσει και τα τρία νησιά Ερεικουσα,Μαθράκι και Οθωνούς και ο ωφέλιμος χώρoς είναι γύρω στα 30-35 τμ ενώ η προκήρυξη έδινε ελάχιστα τμ τα 70….Ούτε εδώ ο Λιμεναρχείο Κέρκυρας βλέπει μέχρι στιγμής οτι δεν πληρούνται οι οροι και οι προϋποθέσεις δρομολόγησης του πλοίου…Η κατάσταση  που έχει δημιουργηθεί φέρνει σε απόγνωση τους επαγγελματίες στα νησιά οι οποίοι ακούνε βρισίδια και άθλια συμπεριφορά απο τον πλοιοκτήτη του ΖΑΝΑΝΤΟΥ κ.Αντίοχο…Επίσης διαμαρτύρονται για τα παραστατικά  τα υπέρογκα ποσά και την αδυναμία μεταφοράς της τροφοδοσίας σε αυτά…

 

Εδω βλέπεται το σημερινό φορτίο .Αριστερα οικοδομικά υλικά και πίσω μια μπαλέτα και ένα μηχανάκι δίπλα στη δέστρα ΕΦΑΓΑΝ το αριστερό διάδρομο επιβατών!!! Δεξια ενα θαλασσί μακρύ βανάκι ΕΦΑΓΕ τον δεξιο διάδρομο επιβατών!!!!

 

Ενα ακόμη ΙΧ το άσπρο μπήκε στη μέση και μετακινήθηκε προς τα πίσω για να στριμώξουν στη Συνέχεια το Τζιπ του ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ !!!!

 

Εδω το Τζιπ του Λιμενικού σώματος στριμωγμένο μεταξύ των δυο δεστρών των υλικών και του βαν δεξια…Δεν χωρούσε και το άφησαν στην είσοδο μπροστά απο την μπουκαπόρτα και πάνω στον αριστερό διάδρομο οπως βλέπεται και στο video.

Oλα ΠΑΡΑΝΟΜΑ και Χωρίς κανένα έλεγχο στη φόρτωση απο το Λιμεναρχείο Κέρκυρας….Εχει ¨δόντια” ο Αντίοχος και κάνει ότι του γουστάρει…..για την ωρα….

Αυτά συμβαίνουν στην Ελλάδα για να παντελονιάσει ο εκλεκτός τους την ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ .Αποτέλεσμα είναι να μην υπάρχει ΑΣΦΑΛΕΙΑ αν συμβεί κάτι στη διαδρομή ….To YΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ δεν ενοχλείται και οι αρμόδιοι Υπουργοί Κουβέλης και Σαντορινός ΡΟΧΑΛΙΖΟΥΝ…..Μην κάνετε θόρυβο και ξυπνήσουν!!!!

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ……

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button