Καινούργια σπίτια για λαθροπιθηκια στη Λέσβο αντί να τα στείλουν πίσω

ferryΟι προδότες της Χώρας  και οι εφαρμόζοντες τα σχέδια της αλλοίωσης του πληθυσμού μας συνεχίζουν να εκτελούν τα σχέδια της Νεας Ταξης.Όπως βλέπετε το Υπουργείο Λαθρομετανάστευσης έχει αποφασίσει ερήμην των αρχών και των πολιτών της Λέσβου να μετατρέψει το νησί σε φυλακή…Σήμερα έστειλε φερρυ με καινούργια σπίτια να εγκατασταθούν νέοι λαθροεισβολείς!!!!

Τα λαθροπηθίκια αυξάνονται επικίνδυνα και παίρνουν μισθούς επιδόματα σπίτια και άλλες παροχές την ίδια ώρα που οι προδότες της Βουλής με τους Νόμους που ψήφισαν παίρνουν σπίτια ΠΡΩΤΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ των Ελληνων με κατασχέσεις ηλεκτρονικές και τα δίνουν σε ξένες εταιρείες που χρηματοδοτουνται απο Ευρώπη για να στεγάσουν όσα περισσότερα λαθροπιθηκια !!!!

Δυο συγκεντρώσεις προγραμματίστηκαν για το απόγευμα από κατοίκους του νησιού έξω από το Δημαρχείο που συνεδριάζει εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο και στο εμπορικό λιμάνι που κατέφθασαν τα καινούργια σπίτια για τους λαθροεισβολείς!!!!

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ ΠΙΣΩ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΙΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ….

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button