Κέρκυρα – Αηττητος Σπάτων 0-2 & Λευκίμμη – Κρόνος Αργυράδων 0-0

Κέρκυρα – Αήττητος Σπάτων 0-2

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη στην προσπάθεια που κάνει για παραμονη πέτυχε ο Αήττητος Σπάτων, ο οποίος έφυγε με το τρίποντο από την έδρα της Κέρκυρας… Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου ήταν αυτή η οποία μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και στο 11΄έφτασε κοντά στο 1-0, ο Πασάς όμως από καλή θέση δεν κατάφερε να σκοράρει και να βάλει μπροστά στο σκορ τους Φαίακες.

Από το σημείο εκείνο και μετά η Κέρκυρα είχε μεν τον έλεγχο του αγώνα και την κατοχή της μπάλας, χωρίς να δημιουργήσει κάποια άλλη μεγάλη φάση μπροστά στην εστία της ομάδας της Ανατολικής Αττικής. Όλα αυτά μέχρι το 34΄, όταν το σουτ του Πασά πέρασε δίπλα από την εστία του Κοκκαλά. Έπειτα από την φάση αυτή, δεν υπήρξε κάποια άλλη καλή στιγμή στο ματς, με συνέπεια οι δύο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια με το στείρο 0-0.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 64΄ ο Αήττητος ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ, χάρη σε τέρμα του Λύρα. Από το σημείο εκείνο και μετά η ομάδα του Πέτρου Δημητρίου πατούσε καλύτερα στο ματς και στο 65΄ έφτασε κοντά στο 0-2, η προσπάθεια όμως του Σπυρόπουλου δεν είχε την κατάληξη που αυτός θα ήθελε. Η Κέρκυρα πίεσε προκειμένου να φτάσει στην ισοφάριση, ωστόσο ο Αήττητος ήταν αυτός που στο 88΄ ζευγάρωσε τα τέρματα του με τον Ταμπάκη, αποτέλεσμα το οποίο ήταν και το τελικό του αγώνα.

Β ΕΘΝΙΚΗ

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Κισσαμικός – Τρικαλα 1-0

Απόλλων Καλαμαριάς – Βόλος 1-0

Αιγινιακός – Ηρακλης 1-0

Καραισκάκης – Ηρόδοτος 1-0

Δοξα Δραμας – Πλατανιάς 2-2

Παναχαική – Απόλλων Λαρισας 1-0

Εργοτέλης – Σπαρτη 1-0

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ Β & Γ ΕΘΝΙΚΗΣ

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button