Κάποια στιγμή πρέπει να ξυπνήσει ο Κερκυραίος από τη κοροϊδία των καρεκλάτων

σκουπιδιαMετα το χαστούκι που έφαγε ο Δήμαρχος από το Τριμελές  για την αδιαφορία του ως προς την διαχείριση των απορριμάτων  και την δήθεν υγειονομική ταφή τους  αλλά και την εμμονή του για να συνεχίζεται το έγκλημα στο Τεμπλόνι  θα έχουμε χειρότερες εξελίξεις.

Και να εξηγήσω γιατί. Ηταν αμετανόητος ο ίδιος  κάνει πως δεν καταλαβαίνει οτι συνέχιζε το έγκλημα κατά της υγείας των κατοίκων και μαζί με αυτόν προστέθηκαν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου και ο πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου .Βέβαια στο καράβι που βουλιάζει δεν θα μπορούσαν να λείψουν ο βολευτης και ο Περιφερειάρχης. Κρίσιμη κατάσταση δεν διαχειρίστηκε ο Δημαρχος. Τα άφησε όλα στον αυτόματο πιλότο και ακολουθεί τη κυβερνητική πολιτική και σχεδιασμό που υποτιμά τους πολίτες του νησιού. Τον εξέλεξαν οι Κερκυραιοι και αυτούς πρέπει να υπηρετεί. Είστε όμως καρεκλάτοι και στηρίζεται πολιτικές κατά των πολιτών χωρίς να νοιαζεσται για τα αποτελέσματα ενός διαρκούς εγκλήματος… Και τώρα που ο πρώτος τιμωρήθηκε  τρέξατε για συμπαράσταση…

Σε όλους αυτούς που στήριξαν το ΕΓΚΛΗΜΑ ΝΙΚΟΛΟΥΖΟΥ κατά του νησιού και των κατοίκων φαίνεται τους αρέσει πολύ η καρέκλα και όχι η νομιμότητα στη διαχείριση των απορριμάτων  και η υγειονομική ταφή.Μου θυμίζετε  τη γάτα που τα κάνει και τα σκεπάζει με την άμμο στη παραλία και τα συναντά ο πρώτος που θα ξαπλώσει για κολύμπι και στρώνει τη πετσέτα του πάνω στα σκατά,Η διοίκηση σας την έφερε στο ΜΗΔΕΝ…

Το ότι και αυτός ο Δήμαρχος δεν έπραξε το καθήκον του να προχωρήσει στη λειτουργία εργοστασίου ολοκληρωμένης διαχείρισης για να γλυτώσει αυτός ο τόπος αυτό το καρκίνο  δεν θέλετε να το αντιληφθείτε.Σας αρέσουν οι λακουβες που μετά γίνονται βουνά και τρέχουν τα ζουμιά και αέρια….

Σας αρέσει μετα το Τεμπλόνι να γεμίσει η Λευκίμμη  και να έχει το περιβάλλον το ίδιο πρόβλημα.Να καταστραφεί ο υδροφόρος ορίζοντας….Εδω που φθάσαμε θα πρέπει να λέτε και τη λύση όχι βγαίνουμε για διαμαρτυρία Η ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ  και δεν λέμε τη λύση..Αν κύριοι η λύση είναι κάποια άλλη λακουβα το πρόβλημα το μεταφέρουμε…Η λύση είναι ΤΩΡΑ άμεση χρηματοδότηση του ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ με κατεπείγουσα ανάθεση  η διαγωνισμό  πριν φέρετε το κόσμο σε εμφύλιο…Όποιος δεν μπορεί να φύγει ΟΛΗ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ του κάθε συνδυασμού από το ΔΗΜΟ.Να κηρυχθεί ο Νομός σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και αν δουν αυτά οι κάτοικοι θα βάλουν πλάτη για το μεσοδιάστημα. Τέρμα οι διαπιστώσεις αλλιώς έρχονται μαύρες μέρες για όλους.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button