Η Τουρκία ξεκίνησε γεωτρήσεις και ο Στρατός δέχθηκε την πρόκληση.Τσίπρας: Θα υποστούν Κυρώσεις!!!!

ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΕ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΣΚΑΦΩΝ…ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ!!!!

Σύμφωνα με τον Τούρκο ΥΠΕΞ Τσαβούσογλου, ο «Πορθητής» ξεκίνησε γεώτρηση, εντός της κυπριακής ΑΟΖ. Μπήκαν στο «σπίτι μας» και κάνουν ότι θέλουν.

Κανένας σύμμαχος, δεν μας προφύλαξε. Κανένα αμυντικό δόγμα δεν λειτούργησε. Τα δώσαμε όλα στην Τουρκία. Το el, είχε προειδοποιήσει, ότι έχει ετοιμαστεί Συμφωνία τύπου Πρεσπών, με την Τουρκία.

Οι περισσότεροι ακόμα δεν το κατάλαβαν!

Οι Τούρκοι εισέβαλαν στην Κύπρο και η Ελλάδα δεν έστειλε τον στρατό της, για να προφυλάξει τα δικαιώματα της κυπριακής Δημοκρατίας. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι «σύμμαχοί» μας, επίσης δεν μας προστάτεψαν και γιατί να το κάνουν άλλωστε. Ούτε εμείς οι ίδιοι το κάναμε.

Η αλήθεια είναι πικρή: Ο ελληνικός στρατός, απλά παρακολουθεί ΑΜΕΤΟΧΟΣ, τα γεγονότα.

Μήπως θυμάται κανείς, την εποχή που δύο Έλληνες στρατιωτικοί, κρατούνταν στην Τουρκία;

Μήπως θυμάται κανείς, που οι Τούρκοι δικαστές, τους άφησαν ελεύθερους;

Έχει κάποιος την εντύπωση, ότι τους άφησαν επειδή ΞΑΦΝΙΚΑ άλλαξαν γνώμη; Τι συμφωνήθηκε;

Μήπως θυμάται κανείς την πολύωρη συζήτηση που είχε ο Αλ.Τσίπρας με τον Ερντογάν πριν από λίγους μήνες, για την οποία δεν μάθαμε σχεδόν τίποτα;

Μήπως θυμάται κανείς, τις περίεργες δηλώσεις του κ.Κατρούγκαλου;

Είχε πει μεταξύ άλλων: «Πώς μπορεί κάποιος να αποκλείσει από αυτή την περιοχή την Τουρκία η οποία έχει τόσα χιλιόμετρα ακτή στη Μεσόγειο. Κανείς δεν ισχυρίζεται το αντίθετο από αυτό».

Ας συνοψίσουμε: ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΛΑ ΤΟ ΔΕΧΤΗΚΕ!!!

Ο ελληνικός στρατός, παρά τα όπλα που διαθέτει και παρά τις παρελάσεις που κάνει για τις οποίες νιώθουμε υπερήφανοι, δεν απείλησε ούτε στιγμή το ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΓΕΩΤΡΥΠΑΝΟ γιατί προφανώς δεν έχει ΕΝΤΟΛΗ να το κάνει.

Είναι ΗΔΗ πολύ αργά για δάκρυα!!!!

Ο κ.Τσίπρας μετα την συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ σήμερα (16/06/19) το απόγευμα  δήλωσε οτι η Τουρκία θα υποστεί κυρώσεις!!!!  Δηλαδή μας δουλεύουν ολους!!!

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button