Η μάσα για την Οικογένεια Αργυρού συνεχίζεται με την ευλογία της Υδραίου…

Και μήνυση κατα παντός Υπευθύνου για την βάση στο Μαθράκι!!!

Δεν εχει τελειωμό η μάσα απο την οικογένεια Αργυρού στο Μαθράκι..Μετα το δημοσίευμα μας για τη βάση μπετον που κατασκευάστηκε στο Μαθρακι για να τοποθετηθεί Δεξαμενη Νερου χωρις ΑΔΕΙΑ και σε οικόπεδο που δεν υπάρχει ξακάθαρη ιδιοκτησία και χωρις να περάσει απο το Δημοτικό Συμβούλιο εχουμε ροή πληροφοριών.

Το ποσό των 8,500 ευρω θα το πληρωθεί η σύζυγος του Προέδρου του Τοπικου Συμβουλίου κ.Ελεονόρα Αγόρα.Η κυρία παιρνει ολες σχεδόν τις αναθέσεις στο νησί  για αποκομιδη σκουπιδιών κ.α..Αυτη τη φορα Χωρις να εχουν τηρηθεί οι νόμιμες διαδικασίες και ενω αρχικά ειχε εκδοθεί Τοπογραφικό για να τοποθετηθεί η Δεξαμενη σε Δημοτικό Χωρο αλλαξε ο τόπος της βάσης και χωρίς Τοπογραφικό αλλα με μια απλη δήλωση Ιδιώτη οτι ειναι δικό του το οικόπεδο(???)  και ενα τεχνικό Δελτίο της ΔΕΥΑΚ αποφασισαν να ρίξουν τη βαση για τη δεξαμενη νερου σε Ιδιωτικό Χωρο…αμφίβολης ιδιοκτησίας…Ελέγχων μηχανικός τηε ΔΕΥΑΚ ειναι ο κ.Κατσαρός…Γνωρίζει αραγε κάτι? Εγινε επίβλεψη του εργου?

Η Βάση που επεσε εχει σίδερα να κρατησει τη δεξαμενη με το νερό βαρους 240 κυβικών?

Εργολαβος ανέλαβε για λογαριασμό της γυναίκας του ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου κ.Γιαννης Αργυρός για να κατασκευάσει τη βαση και να μπουν στην Οικογενεια τα 8.500 ευρώ!!! Εγινε και ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ ο πρόεδρος για το Ψωμί της Οικογένειας!!!!

Το Προεδριλίκι εχει γινει Γιάννης κερνάει Γιαννης πίνει…Ολα ενταξει τα βλέπει και ο εντεταλμένος αδελφός Βασίλης  και ο γιος (Τοπικός σύμβουλος) της μαμας που πήρε το εργο και η μασα συνεχίζεται με τη ευλογία της Δημάρχου Κέρκυρας κ.Υδραίου..

Για την υπόθεση αυτη κατατέθηκε και μηνυση  κατα παντός Υπευθύνου και θα ακολουθήσει τη δικαστική οδό!!!

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button