Επιστρέφει η εκπομπή Αμαζόνιος στο διαδίκτυο….με τον Χρόνη Προσαλέντη

xronisΜετά από 6 χρόνια απουσίας από το ραδιόφωνο της Κέρκυρας επανέρχομαι και μαζί με μένα η εκπομπή μου AMAZONIOΣ.Η πώληση του ραδιοσταθμού μου έγινε λόγω της προβλεπόμενης τεχνητής κρίσης που διανύουμε αλλά και λόγω των εκβιασμών των συμμοριών που λέγονται “κυβερνήσεις” του Ελληνικού Κράτους. Μας διοικούν τομάρια που μιλάνε Ελληνικά αλλά Ελληνες δεν είναι.

Είναι υπάλληλοι ξένων συμφερόντων….Ξεπούλησαν τη Χώρα βάσει σχεδίου και συνεχίζουν το εγκληματικό έργο τους.Ελέγχουν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και όποιος αντισταθεί τον εξοντώνουν…..

Η εκπομπή θα είναι όπως την ξέρατε στα FM ….Σχολιασμός ειδήσεις αποκαλύψεις τηλέφωνα στον αερα και σαρκαστική διαθεση.Το ραδιόφωνο συμπληρώνει το MEDIA GROUP του site με live audio στην ήδη ενεργή σελίδα που δεν σταμάτησε πριν έξη χρόνια όπως η τότε εκπομπή…Επίσης στο site υπάρχουν θέματα με  videonews …οπότε έχουμε ηλεκτρονική εφημερίδα-ραδιόφωνο video ήχου και εικόνας.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ Δευτέρα 09/07/2018 στις 09.00 το πρωί και κάθε μέρα εκτός Κυριακής.

Εκτακτες εκπομπές η απ ευθείας μεταδόσεις θα γίνονται γνωστές  αν χρειαστεί από τα γεγονότα από η σελίδα μας στο facebook στο site και από το  chat στη σελίδα του Ραδιοφώνου.

https://www.facebook.com/amazoniosblog/

http://amazonios.net/

http://mixlr.com/amazonios/

Οι ώρες λειτουργίας του WEB RADIO για τώρα στο ξεκίνημα θα είναι 08.00 – 14.00 και 17.30 – 21.00.Σε 24ωρη μετάδοση θα τεθεί στο προσεχές διάστημα.

Η εκπομπή και το σήμα του ραδιοφώνου εκπέμπει μέσω ιντερνετ και δεν ακούγεται μόνο στη Κερκυρα όπως ηταν παλιά απο τα FM ….Ακούγεται στα Κέντρα Εξουσίας ΑΘΗΝΑ -Θεσσαλονικη σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Χρηστικές πληροφορίες:Χρειάζεται μόνο να έχετε ιντερνετ στο κινητό σας στο PC η στο tablet σας……Υπάρχουν και WI-FI ραδιόφωνα αυτοκινήτου αλλά είναι ακριβά .Μπορείτε όμως ασύρματα η ενσύρματα να συνδέσετε το κινητό σας στην είσοδο ήχου του ραδιοφώνου σας στο ΙΧ σας και να μας ακούτε από τα ηχεία του αυτοκινήτου σας.Ενας καλός τεχνικός μπορεί να σας το φτιάξει οικονομικά.Μας ακούτε ακόμη και στο δρόμο περπατώντας και  κάνοντας τις δουλειές σας με τα ακουστικά του κινητού σας ….Τόσο απλά……

Χρόνης Προσαλέντης

οδηγιες

Υ.Γ Οταν το portal  του ραδιοφώνου γράφει off air σημαίνει ότι δεν εκπέμπει εκείνη τη στιγμή

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button