Χωματερή σε παραλία της Ερείκουσας !!!Με εντολή Αντιδημάρχου κ.Γουλή !!! Δηλώσεις εργολάβου-video & Φωτο

 

Χωματερή πάνω στον αιγιαλό πάνω σε αμοθυλακες της Παραλίας Πόρτο της Ερείκουσας .Δίπλα κάνουν το μπάνιο τους επισκέπτες και κατοικοι.Στις φωτογραφίες βλέπετε τη Χωματερή τη παραλία και στο video πόσο κοντά στη παραλία φτιάχτηκε ΧΩΜΑΤΕΡΗ….Οπως αναφέρει ο ανάδοχος της εργολαβίας κ Σταμάτης Κωνστάντης την εντολή την έδωσε ο Αντιδήμαρχος του νησιού κ.Γουλής !!!!!!

Τρεις πρεσσες διαθέτει το νησί οι οποίες είναι γεμάτες και διαλυμένες. Δεν πρεσάρουν.Δειτε τις φωτό με διαλυμένες τις αλυσίδες…συνεπώς γεμίζουν σε λίγες μέρες και τα υπόλοιπα πάνε δίπλα στη θάλασσα. Το Σάββατο 25/08 που θα ερθει το φερρυ Γρηγορης θα πάρει αυτές τις πρεσσες και θα αφήσει τρεις αλλες.Ελπίζουμε να μην είναι και αυτές διαλυμένες..διότι είναι σαν να φέρνουν μια όταν δεν πρεσσαρει τα σκουπίδια!!

Για να σηκωθεί η χωματερή στη παραλία χρειάζονται να έρθουν κι αλλες τρεις σύνολο εξη η φορτηγά….Θα το κάνουν η θα μείνουν να τρέχουν τα ζουμιά από τη Χωματερή στη παραλία….Αφηστε δε τη μπόχα μεσα στον ήλιο με 40αρια θερμοκρασία..Ηδη οι κάτοικοι διαμαρτύρονται γι αυτη τη χωματερή και ζητούν να σηκωθούν τα σκουπίδια αμεσα…αναφέροντας μας  ότι η Γεώτρηση του νησιού είναι πολύ κοντά…

ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ  ΧΩΡΙΣ ΠΛΟΙΟ   45 ΗΜΕΡΕΣ!!!!

Ετσι μετά το πλοίο της γραμμής ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ που δεν το αντικατέστησαν απο τις 5 Ιουλίου που χαλασε η μηχανή του εως σήμερα….το νησί παραμένει στον ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΙΛΟΤΟ και δωρο μια ΧΩΜΑΤΕΡΗ!!!!

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΛΥΜΕΝΕΣ ΠΡΕΣΣΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ!!!!

008

009

010

017

011

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close