Χιλιάδες Νησιώτες του Αιγαίου εξω απο τη Βουλή..κατά της Βίας καταστολής και επίταξης

Βούλιαξε το Σύνταγμα από την χθεσινή (27/02/20) συγκέντρωση-διαμαρτυρία των Νησιωτών.Χιώτικοι σύλλογοι όπως οι Πυργούσοι,μαζί με την ΟΧΣΑ ,την ΟΛΣΑ,και άλλες ομοσπονδίες και Συλλόγους! Για τρεις ωρες εκλεισε η Πλατεία συντάγματος..
Με κυρίαρχο σύνθημα «Έξω τα ΜΑΤ από τα νησιά μας», χιλιάδες νησιώτες από τη ΧΙΟ,Τη ΛΕΣΒΟ,τη ΣΑΜΟ, και πολλοί Αθηναίοι από άλλες περιοχές, αυθόρμητα ή οργανωμένα σε σωματεία και φορείς,βρέθηκαν εκεί συμπαραστάτες των ΝΗΣΙΩΝ μας, σε μια μαζική και με παλμό συγκέντρωση, για να βροντοφωνάξουμε όλοι μαζί ΟΧΙ στην επίταξη, στον αυταρχισμό, την επιβολή και την καταστολή!
Επιτροπή που σχηματίστηκε εκείνη την ώρα, με τη συμμετοχή του πρόεδρου της ΟΧΣΑ Αργύρη Κοκκινάκη, του πρόεδρου της ΟΛΣΑ κου Νεκτάριου Βακάλη, του πρώην βουλευτή Λέσβου Στρατή Κόρακα, τη σύζυγο του Περιφερειάρχη Δήμητρα Μουτζούρη, την πρόεδρο του συλλόγου Μανταμαδιωτών και τον αντιπρόεδρο του συλλόγου Βρισαγωτών Θοδωρή Κούσκο, πήγε στο γραφείο του προέδρου της βουλής και επέδωσε ψήφισμα διαμαρτυρίας για την απαράδεκτη κατάσταση που δημιούργησαν οι επιλογές, εκτιμήσεις και αυθαιρεσίες της κυβέρνησης.
Συμπαραστεκόμεθα και στηρίζουμε τον Δίκαιο αγώνα και την αντίδραση και τον αγώνα των ΝΗΣΙΩΤΩΝ μας!
Νewplanet

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button